Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Αξιόπιστες λύσεις για το επαγγελματικό σας

Αξιόπιστες λύσεις για το επαγγελματικό σας

1.756 Επισκέψεις στο άρθρο

Μόνο στη ΦΡΕΝΑ ΡΗΓΑΣ!

ILEP
ΟΛΕΦΙΝΗ Α.Ε.Β.Ε.

Το συνεργείο "Φρένα Ρήγας" δραστηριοποιείται στο χώρο τοποθέτησης, επισκευής και συντήρησης συστημάτων πέδησης. Διαθέτουν εμπειρία που μετρά πάνω από 40 χρόνια και μπορείτε να βρείτε τις εγκαταστάσεις τους στον Ασπρόπυργο.

Κοινοποίησέ το »

 
Αφουγκράζονται τις ανάγκες των επαγγαλματιών οδηγών και διασφαλίζουν ότι το όχημά σας θα φρενάρει αξιόπιστα την στιγμή που πρέπει. ΓιΆ αυτό τον λόγο είναι experts στα συστήματα πέδησης και ανάρτησης  και εγγυόνται ότι θα ανταποκριθούν και στις πιο δύσκολες συνθήκες, όπως η οδήγηση με βαρύ φορτίο.
 
Παράλληλα στις εγκαταστάσεις τους θα βρείτε σύγχρονο και αναβαθμισμένο τεχνολογικό εξοπλισμό, τον οποίο χειρίζεται το εξειδικευμένο, έμπειρο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό. Αναλυτικότερα θα βρείτε τις εξής πιστοποιημένες υπηρεσίες υπηρεσίες:
  1. Επισκευή φρένων - ABS
  2. Επισκευή ανάρτησης
  3. Επισκευή αέρα
  4. Συντήρηση αξόνων 
 Επιπλέον το συνεργείο είναι εξουσιοδοτημένο WABCO SERVICE CENTER και παρέχει καθημερινά με υπηρεσίες διάγνωσης σχετικά με τις ηλεκτρονικές βλάβες, ενώ παρέχει  πιστοποιημένες υπηρεσίες και εργασίες προγραμματισμού εγκεφάλων σε συστήματα ABS, EBS, ECAS και EAPU για τη νταλίκα, το φορτηγό ή το λεωφορείο σας
 

Κοινοποίησέ το »