Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Για την περιποίηση του αυτοκινήτου σου...
Για την περιποίηση του αυτοκινήτου σου...
  • Για την περιποίηση του αυτοκινήτου σου...
  • Για την περιποίηση του αυτοκινήτου σου...

Για την περιποίηση του αυτοκινήτου σου...

2.384 Επισκέψεις στο άρθρο

Καθαριστικά αυτοκινήτων και προϊόντα περιποίησης από την DANAL.

ILEP
ΔΡΥΜΟΝΙΤΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΙΚΕ

Η επιχείρηση DANAL ακολουθώντας τους ρυθμούς εξέλιξης, ανοίγει πύλες επικοινωνίας και ενημέρωσης με την αγορά μέσω του διαδικτύου, προσδοκώντας να δώσει μια ολοκληρωμένη παρουσίαση των προϊόντων και των υπηρεσιών της.

Κοινοποίησέ το »


Η επιχείρηση DANAL με έδρα την Αθήνα (Σπ. Πάτση 5), ιδρύθηκε από τον ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΑΝΑΛΗ το 1991 έχοντας ως αντικείμενο την εισαγωγή και διανομή αποκλειστικά χημικών προϊόντων καθαρισμού και περιποίησης αυτοκινήτου.  Από τότε έως και σήμερα διανύει σταθερά ανοδική και εξελικτική πορεία προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στους συνεργάτες της, κάτι το οποίο έχει πετύχει συνεργαζόμενη με κορυφαία εργοστάσια παραγωγής από την Ιταλία, καθώς και με το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και τεχνογνωσίας που διαθέτει.

Πιστοποίηση: Ολα τα χημικά προϊόντα της DANAL είναι πλήρως συμμορφωμένα με τις ισχύουσες ευρωπαϊκές και ελληνικές νομοθεσίες που διέπουν τα συγκεκριμένα προϊόντα και φέρουν στην ετικέτα τις απαραίτητες επισημάνσεις και ενδείξεις στην ελληνική γλώσσα και τον αριθμό καταχώρησης του Ελληνικού χημείου του Κράτους. 

Προϊόντα που θα βρείτε στο κατάστημα DANAL:
DANAL
Διεύθυνση: Σπύρου Πάτση 5, Αθήνα

Τηλέφωνο: 2105242404

Κοινοποίησέ το »