Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Κοντέρ και ταξίμετρα με αξιοπιστία

3.933 Επισκέψεις στο άρθρο

Το κατάστημα του κ. Μενούνου ασχολείται με τις επισκευές και ρυθμίσεις των κοντέρ, καθώς και ταξιμέτρων. Θα τα βρεις στον Μενούνο, εμπιστεύσου τον!

ΧΑΡ. ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
ΤΟΨΗΣ Α.Ε.
Ο ταχογράφος είναι ένα ειδικό εξάρτημα που καταγράφει τους χρόνους οδήγησης, τις στάσεις αλλά και τις περιόδους ξεκούρασης των οδηγών. Η χρήση του είναι υποχρεωτική για όλα τα οχήματα με μεικτό βάρος άνω των 3,5t. (στις εμπορευματικές μεταφορές) και τα οχήματα που είναι σε θέση να μεταφέρουν περισσότερους από 9 επιβάτες (μαζί με τον οδηγό) στις επιβατικές μεταφορές. 

Από το 1985, η νομοθεσία που αφορά στους ταχογράφους των επαγγελματικών οχημάτων έχει ανανεωθεί και μεταβληθεί σε πολλές περιπτώσεις ενώ, από το 2006 επιβλήθηκε η χρήση των νέων –ψηφιακού τύπου- ταχογράφων που αντικατέστησαν τους μέχρι τότε αναλογικούς. 

Το κατάστημα του κ. Μενούνου ασχολείται με τις επισκευές και ρυθμίσεις των κοντέρ, καθώς και ταξιμέτρων. Είναι από τις πιο πετυχημένες εταιρίες στο χώρο, με πολλά χρόνια εμπειρίας. Διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων και ειδικευμένο προσωπικό, το οποίο είναι έτοιμο να απαντήσει σε όλες σας τις ερωτήσεις.

Αναλυτικότερα στις εγκαταστάσεις της εταιρίας θα βρείτε τα εξής προϊόντα & υπηρεσίες:
  • Πωλήσεις Ταξίμετρων και ανταλλακτικών τους
  • Επισκεύη κοντέρ-ταμπλό φορτηγών και οργάνων μέτρησης.