Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Κορυφαία προϊόντα περιποίησης και καθαρισμού

Κορυφαία προϊόντα περιποίησης και καθαρισμού

2.231 Επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρεία Νίκος Κετσελίδης & ΣΙΑ Ε.Ε. έχει πάνω από 40 χρόνια παρουσία στο χώρο του αυτοκινήτου και εμπορεύεται κορυφαία επαγγελματικά προϊόντα.

ΧΑΡ. ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
ΤΡΑΝΤΑΣ Α.Ε.

Η εταιρεία Νίκος Κετσελίδης & ΣΙΑ Ε.Ε. έχει πάνω από 40 χρόνια παρουσία στο χώρο του αυτοκινήτου!

Κοινοποίησέ το »


Κύριο αντικείμενο της εταιρείας αποτελεί η εισαγωγή και εμπορία παντός τύπου ποιοτικών ανταλλακτικών αυτοκινήτων.

Καθαρισμός - Γυάλισμα - Συντήρηση
  • Απόδοση
  • Ευκολία
  • Ασφάλεια 
 
Μηχανικά & Ηλεκτρικά μέρη , Είδη Φανοποιείας, Αξεσουάρ.
Σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους επώνυμους Ευρωπαϊκούς οίκους, προσφέρουν σχεδόν όλα τα Μηχανικά, Ηλεκτρικά και Ηλεκτρονικά μέρη, Είδη Φανοποιείας, Μπαταρίες, Λιπαντικά, Φωτισμό, Προϊόντα Καθαρισμού και Περιποίησης, Αξεσουάρ κλπ. του αυτοκινήτου σας.
 
Εξειδικευμένο Προσωπικό
Όλα αυτά τα χρόνια δημιούργησαν ένα εξειδικευμένο προσωπικό και αναπτύχθηκε μία σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες.
Επιπλέον μία άψογη τηλεφωνική πληροφόρηση , ειδικευμένες τεχνικές γνώσεις και τα πιο σύγχρονα εργαλεία αναζήτησης ώστε οι πελάτες να απολαμβάνουν άμεση και άριστη εξυπηρέτηση, με ανταγωνιστικές τιμές και ποιοτικά προϊόντα.
 
Κορυφαίο Online e-shop κατάστημα.
Το 2004 δημιούργησαν το PARTS.gr (www.ketselidis.gr),  το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτων, πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα.
Το NEO PARTS.gr,  έγινε το πλέον υπερσύγχρονο και πληρέστερο e-shop αυτοκινήτου στην Ελλάδα με πάνω από 250 χιλιάδες προϊόντα, που συνεχώς ανανεώνονται και καλύπτουν όλο το φάσμα του αυτοκινήτου. 
 Με μια υπερσύγχρονη μηχανή αναζήτησης και βάση δεδομένων, έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά, να δείτε φωτογραφίες των προιόντων και να προβείτε στην  οnline αγορά όλων των προϊόντων.

Το PARTS.gr ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ!


Η σειρά προϊόντων Autoglym  έρχεται να καλύψει το κενό που υπάρχει στα εξειδικευμένα προϊόντα για χρήση με αφροποιητή  κάνης με οικιακά πιεστικά υψηλής πίεσης.


ΚΕΤΣΕΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.
Διεύθυνση Καταστήματος: Μανδροκλέους 6 & Αμβροσίου Φραντζή 33
Τηλέφωνο: 210 9028393

Κοινοποίησέ το »

προϊοντα αυτοκινητου - ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  • Δρυμονίτης Εμπορική Ανταλλακτικών ΙΚΕ

    Δρυμονίτης Εμπορική Ανταλλακτικών ΙΚΕ

    Στην ΔΡΥΜΟΝΙΤΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΙΚΕ θα βρείτε ανταλλακτικά φορτηγών όλων των τύπων όπως MAN, MERCEDES, VOLVO, SCANIA, DAF και μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ, ηλεκτρολογικό υλικό, όργανα ελέγχου, φανάρια, συστήματα θέρμανσης, air condition - κλιματιστικά αυτοκινήτων κατάλληλο για οποιαδήποτε απαίτησή σας.
     2310 752899 Περισσότερα

προϊοντα αυτοκινητου - ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

  • ΜΟΥΣΑΜΑΣ EXPRESS

    ΜΟΥΣΑΜΑΣ EXPRESS

    Η ΜΟΥΣΑΜΑΣ EXPRESS δραστηριοποιείται απο το 2002 σε μουσαμάδες φορτηγών, επιγραφές και ψηφιακές εκτυπώσεις μεγάλων διαστάσεων με μηχανές τελευταίας τεχνολογίας, ρολού, τύπου ενιαίας εκτύπωσης 6χρωμα υδροδιαλυτά μελάνια τύπου eco solvent σε ποιότητα ανάλυσης έως και 1440.dpi.
     210 5570000 Περισσότερα