Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
LPG και Cargate P.C πάνε μαζί

LPG και Cargate P.C πάνε μαζί

2.458 Επισκέψεις στο άρθρο

Η μακρόχρονη εμπειρία της εταιρίας Cargate P.C στο χώρο του αυτοκινήτου και η συνεργασία με τους μεγαλύτερους και καλύτερους οίκους κατασκευαστών αξεσουάρ

ΠΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - FRIGO PLUS
ΠΕΤΡΟΜΕΛΙΔΗΣ Κ. & ΣΙΑ Ο.Ε.

Η μακρόχρονη εμπειρία της εταιρίας Cargate P.C στο χώρο του αυτοκινήτου και η συνεργασία με τους μεγαλύτερους και καλύτερους οίκους κατασκευαστών αξεσουάρ και βελτιωτικών προϊόντων, εξασφαλίζουν την εξεύρεση οποιασδήποτε λύσης απαιτείται, για να καλύψει τις ανάγκες της αγοράς.

Κοινοποίησέ το »


Κύριος άξονας των παραπάνω είναι πάντα τα υψηλά standards ποιότητας και τεχνικής αξιοπιστίας αλλά και πλήρους τεχνικής υποστήριξης της κάθε προσφερόμενης λύσης.


Γνωρίζοντας πια πολύ καλά τις ανάγκες των πελατών και συνεργατών της, και αντιλαμβανόμενη πλήρως τις νέες συνθήκες στην Ελλάδα, η Cargate παρέχει αξιοπιστία και σίγουρες λύσεις στο νέο οικονομικό κόσμο του LPG. Επενδύστε στο μέλλον του αυτοκινήτου σας , και η απόσβεση είναι δεδομένη.

Η εταιρεία διαθέτει σύγχρονους και ολοκληρωμένους χώρους επίδειξης, εγκατάστασης και επισκευής των προϊόντων της. Το προσωπικό, το οποίο αποτελεί και την αιχμή της, είναι εξειδικευμένο και διαθέτει πολυετή πείρα για την απόλυτη εξυπηρέτηση σας.

 

Κοινοποίησέ το »