Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
O Top Expert σε θέματα μίζας - δυναμό!

O Top Expert σε θέματα μίζας - δυναμό!

5.843 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Kalaher στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι μία από τις πιο καταξιωμένες εταιρίες στο χώρο ανακατασκευής – επισκευής & δυναμό.

ΧΑΡ. ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
ΤΡΑΝΤΑΣ Α.Ε.

Η μίζα και το δυναμό, αποτελούν δύο από τις πιο συνηθισμένες «πηγές» βλάβης. Τα συχνότερα προβλήματα που εμφανίζει η μίζα είναι ότι «τρώγονται» τα καρβουνάκια που έχει ή ότι παρουσιάζει έλλειψη λίπανσης. Η επιδιόρθωση της μίζας συνήθως περιλαμβάνει αφαίρεση, πλύσιμο και λάδωμα ή και αλλαγή στα καρβουνάκια της.

Κοινοποίησέ το »


Αντίστοιχα, το πιο συχνό πρόβλημα του δυναμό αφορά το σπάσιμο του ιμάντα στον οποίο το δυναμό στηρίζει την βασική του.

Αν ψάχνεις λοιπόν έναν Top Expert στον τομέα της μίζας και του δυναμό πήγαινε γρήγορα στην Kalaher. Η εταιρία έχει έδρα στη Νέα Φιλαδέλφεια και ειδικεύεται στην ανακατασκευή-επισκευή Μίζας, Δυναμό, Power trim και άλλων ηλεκτροκινητήρων 12-24 Volt, παντός τύπου οχημάτων.

Διαθέτει ένα σύγχρονο χώρο επισκευής, τον οποίο το έχει εξοπλίσει με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και εργαλεία, ώστε να παρέχει λύσεις ακόμα και στο πιο δύσκολο πρόβλημα. Παράλληλα το μεγάλο της όπλο είναι το ανθρώπινο της δυναμικό, το οποίο απαρτίζεται από έμπειρους τεχνικούς, πλήρως εκπαιδευμένους και ενημερωμένους στο αντικείμενο. Μάλιστα παρακολουθούν συνεχώς εξειδικευμένα σεμινάρια στο εξωτερικό, με αποτέλεσμα να είναι γνώστες, όσον αφορά τις αλλαγές σε  τεχνογνωσία και εξοπλισμό

Επιπλέον για να εδραιώσει την θέση της στις κορυφαίες εταιρίες του είδους της έχει συνάψει συνεργασίες  με τους μεγαλύτερους οίκους ανταλλακτικών παγκοσμίως όπως BOSCH, VALEO, MARELLI, DENSO, INA, CARGO, MOBILETRON, GUIBAUDI, NSK, WOOD AUTO.

Πέρα από την από την άψογο αποτέλεσμα προσφέρει και extra υπηρεσίες όπως δυνατότητα παραλαβής-παράδοσης στο χώρο σας (πελάτες εντός Αττικής) χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση, ενώ παρέχει και Εγγύηση Ανακατασκευής ενός έτους καλής λειτουργίας.

Αναλυτικότερα στην Kalaher θα βρείτε τις εξής υπηρεσίες:
  • Ανακατασκευή Power Trim
  • Ανακατασκευή άλλων ηλεκτροκινητήρων 12-24 VOLT
  • Ανακατασκευή Γραναζιού (πινιόν) Μίζας
  • Ανακατασκευή Δυναμό (Alternator)
  • Ανακατασκευή Ενεργοποιητή Smart
  • Ανακατασκευή Ηλεκτρομαγνητικού διακόπτη μίζας (Μπουτόν)
  • Ανακατασκευή Μίζας
  • Ανακατασκευή Ρότορα (Πομπίνας) Δυναμό

KALAHER - ΛΑΣΚΟΣ Χ. ΙΩΑΝΝΗΣ
Καλέστε:    210 2312000
Δείτε:   www.kalaher.gr/

Κοινοποίησέ το »

προϊοντα αυτοκινητου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

  • Σούστες ο Ντίνος

    Σούστες ο Ντίνος

    Η επιχείρηση "Ο ΝΤΙΝΟΣ" από το 1955 έως σήμερα, εξοπλίζεται με μηχανήματα νέας τεχνολογίας ώστε να καλύπτει όλο και περισσότερες ανάγκες των οχημάτων σας. Συνεργάζονται με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ανταλλακτικών βαρέων οχημάτων.
     2104206122, 6978117930 (Γιώργος), 6978117932 (Ντίνος) Περισσότερα
  • ΑΦΟΙ ΔΗΜΟΚΑ

    ΑΦΟΙ ΔΗΜΟΚΑ

    Η εταιρεία «ΑΦΟΙ ΔΗΜΟΚΑ» προσφέρει ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη για λεωφορεία, είτε αυτό είναι service, είτε είναι η εύρεση ανταλλακτικών, γνήσιων ή μεταχειρισμένων. Επιπλέον, είναι η επίσημη εταιρία-αντιπρόσωπος της γνωστής βελγικής VanHool στην Ελλάδα.
     2103460288 Περισσότερα
  • ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΙΣΚΟΣ Ε.Ε. (ΠΑΣΧΑΛΗΣ)

    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΙΣΚΟΣ Ε.Ε. (ΠΑΣΧΑΛΗΣ)

    Το συνεργείο DAF SERVICE PASCHALIS με έδρα στον Ασπρόπυργο Αττικής είναι επίσημος επισκευαστής της «ERGOTRAK AE» , αποτελεί συνέχεια της επιχείρησης του κύριου «ΠΑΣΧΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ», η οποία δραστηριοποιείται από το 1987 σε υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής φορτηγών αυτοκινήτων καθώς και στην χονδρική πώληση ανταλλακτικών.
     210 5570960, 2105572197 Περισσότερα
  • Original Ρεκτιφιέ

    Original Ρεκτιφιέ

    Original ρεκτιφιέ για κάθε είδους βελτίωση και εξέλιξη όλων των κινητήρων. Γιατί εκεί ξέρεις πως το όχημα σου είναι στα σωστά -επαγγελματικά- χέρια, γιατί ξέρουν πως να κάνουν την δουλειά που χρειάζεσαι και σε συμβουλεύουν για το τι είναι καλύτερο να γίνει, ούτως ώστε ο κινητήρας του οχήματος σου να είναι ξανά σαν καινούριος.
     2104123504 Περισσότερα
  • Ρεκτιφιέ Φλόγα

    Ρεκτιφιέ Φλόγα

    Η εταιρεία Ρεκτιφιέ Φλόγα παρέχει πλήρη εξυπηρέτηση σε όλους τους κινητήρες και μηχανήματα. Με την υψηλή εμπειρία και τις νέες τους εγκαταστάσεις, διασφαλίζουν ότι κάθε ρεκτιφιέ πραγματοποιείται με ακρίβεια και αξιοπιστία, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των πελατών τους.
     210 345 6626 Περισσότερα
  • ΚOYΒAΡΑΣ MOTOR CITY

    ΚOYΒAΡΑΣ MOTOR CITY

    Expert που μιλάει την γλώσσα, της καλής συντήρησης επαγγελματικών και ΙΧ οχημάτων! Αν και όταν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα με το αυτοκίνητο-εργαλείο σου, χρειάζεσαι καλή συμβουλευτική (τι να κάνεις, πως, πόσο). Ένας Top expert (με εμπειρία και know how θα σού γλιτώσει χρόνο και χρήμα). Μία επιχείρηση που δίνει ΛΥΣΕΙΣ (στο θέμα αυτό) είναι η Motor City!
     2103423672 Περισσότερα
  • Mercedes BENZ – FUSO Astro Truck Service AE

    Mercedes BENZ – FUSO Astro Truck Service AE

    Yπό την νέα διοίκηση η Astro Truck Service Mercedes & FUSO,  Συνεργείο  Ελαφρών & Βαρέων Φορτηγών Mini Bus, με 30 χρόνια εξειδίκευσης και εμπειρίας, προσφέρει υπηρεσίες Truck Service .
     210 5157532-533 Περισσότερα
  • Ρεκτιφιέ ΓΕΜ

    Ρεκτιφιέ ΓΕΜ

    Ρεκτιφιέ ΓΕΜ εξειδικευμένο συνεργείο στον Βοτανικό. Η Ρεκτιφιέ ΓΕΜ είναι μία εταιρεία με υψηλό τεχνικό know how η οποία πρωταγωνιστεί στον κλάδο της ανακατασκευής κινητήρα για περισσότερο από 5 δεκαετίες.
     21 0346 3450 Περισσότερα
  • KARSOU BRAKE SOLUTIONS

    KARSOU BRAKE SOLUTIONS

    Η εταιρεία KARSOU BRAKE SOLUTIONS δραστηριοποιείται στην επισκευή και τοποθέτηση συστημάτων πέδησης, επιβράδυνσης, έλξης και ανάρτησης, στον τομέα μηχανουργικών εργασιών καθώς και στην εμπορία σχετικών ανταλλακτικών και αξεσουάρ για νταλίκες, φορτηγά και ρυμουλκούμενα οχήματα.
     2105551450 Περισσότερα
  • Μανωλάς Βασίλης

    Μανωλάς Βασίλης

    Oι πελάτες του συνεργείου Μανωλάς Βασίλης, επί σειρά ετών, γνωρίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών του. Γνωρίζουν πως ότι χρειαστούν θα γίνει σωστά (χωρίς προχειροδουλειές). Με έμπειρους και ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς. Με πλήρη εξοπλισμό, εργαλεία και συστήματα διάγνωσης (ΧΕΝΤRY και AUTOCOM και για Ι.Χ.)
     210 4200093 - 6936741513 Περισσότερα
  • ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

    ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

    Η επιχείρηση "Ρεκτιφιέ Ηλιόπουλος Νίκος" με περισσότερα από 80 χρόνια εμπειρίας στο χώρο είναι στη διάθεση σας για να λύσει κάθε πρόβλήμα της μηχανής του οχήματος σας. Ξεκίνησε το 1940 στη περιοχή του Βοτανικού και τώρα μπορείτε να τους βρείτε στον Πειραιά.
     2104962164 Περισσότερα