Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
PERFECT KUSTOMS: Οι ειδικοί στις βαφές

PERFECT KUSTOMS: Οι ειδικοί στις βαφές

3.275 Επισκέψεις στο άρθρο

Η PERFECT KUSTOMS ασχολείται ολοκληρωτικά με το "customizing" οχημάτων με διακρίσεις σε διαγωνισμούς.

ΧΑΡ. ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
ΤΡΑΝΤΑΣ Α.Ε.

Με την εμπειρία των 16 ετών, ξεκινώντας από την πόλη της Καστοριάς η PERFECT KUSTOMS κατάφερε μέσα από πολύ κόπο και μεράκι να εδραιωθεί στον χώρο των οχημάτων.

Κοινοποίησέ το »

Η PERFECT KUSTOMS είναι η ομάδα η οποία ξεχώρισε παγκοσμίως μέσα από διαγωνισμούς custom βαφής, για τις κατασκευές της, της αερογραφίες της, τον σχεδιασμό και την κατασκευή χειροποίητων προϊόντων.
Πλέον ασχολούνται ολοκληρωτικά με το " customizing" οχημάτων αλλά και χώρων και μπορεί πλέον να εξυπηρετήσει ακόμα και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις.

Το 2016  καλωσόρισαν την LINE-X. Μια εταιρία με ψεκαζόμενες προστατευτικές επικαλύψεις και παρουσία με πάνω από 500 αντιπροσώπους σε όλο τον κόσμο. Είναι από τις καλύτερες στον τομέα της ψεκαζόμενης πολυουρίας πολυουρεθάνης παγκοσμίως και είναι η μόνη που έχει την δυνατότητα να δώσει εγγύηση εφ` όρου ζωής.
Οι εφαρμογές της είναι ατελείωτες και καλύπτουν πολλούς τομείς όπως οχήματα, σπίτια, βιομηχανία, ναυτιλία, γεωργία- κτηνοτροφία κ.α.. Για προστασία, μείωση κόστους συντήρησης και μεγάλη διάρκεια ζωής.

PerfectKustoms.com  αναλαμβάνει ως αποκλειστικός applier τον ειδικών προϊόντων της FEYNLAB και αντιπρόσωπος Δυτικής Μακεδονίας (Φλώρινα , Καστοριά , Κοζάνη , Γρεβενά), Ηπείρου (Γιάννενα , Ηγουμενίτσα , ¶ρτα , Πρέβεζα) και Κέρκυρας για τα προϊόντα της εταιρείας και την τεχνική υποστήριξη τον πελατών

Η PERFECT KUSTOMS στον ρυθμό ανάπτυξης από το 2016.
Οι τεχνικοί της έχουν ταξιδέψει στο Μιλάνο της Ιταλίας στο μεγαλύτερο σεμιναριακό κέντρο εκπαίδευσης της BASF για τεχνικούς βαφής. Στην Αμερική σε Φλόριντα, Αλαμπάμα και Νέα Υόρκη ως εκπρόσωποι της Line-X της Ελλάδας σε παγκόσμιες συναντήσεις και εκπαιδευτικά μαθήματα πάνω στο αντικείμενο. Στο Μάντσεστερ της Αγγλίας στο ετήσιο σεμινάριο ενημέρωσης για τις εξελίξεις του τομέα και των προϊόντων μας στην Ευρώπη.
στην PERFECT KUSTOMS ​​​​θεωρούν πολύ σωστά, ότι η εκπαίδευση και η ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για να  μπορέσουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό για τους πελάτες τους. Για αυτό φροντίζουν να είναι πάντα μέσα στον παλμό των εξελίξεων και να προχωράν μπροστά.

PERFECT KUSTOMS
Καλέστε:    2467089029
Δείτε:        perfectkustoms.com
Ακολουθήστε: Chris PerfectKustoms

Κοινοποίησέ το »