Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Πωλήσεις - Ενοικιάσεις Λεωφορείων  Koutsios

Πωλήσεις - Ενοικιάσεις Λεωφορείων Koutsios

2.855 Επισκέψεις στο άρθρο

Η ΑΠ.Κούτσιος Μ.ΕΠΕ από το 1988 ασχολείται αποκλειστικά με την εισαγωγή μεταχειρισμένων Λεωφορείων για ΣΧΟΛΙΚΑ- ΚΤΕΛ –ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑ.

ΠΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - FRIGO PLUS
ΔΡΟΣΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ

Η Α. ΚούτσιοςΜ.ΕΠΕ είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που ασχολήθηκε αποκλειστικά με την εισαγωγή μεταχειρισμένων Λεωφορείων για ΣΧΟΛΙΚΑ – ΚΤΕΛ - ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑ, καλύπτοντας για χρόνια σε πωλήσεις ένα πολύ μεγάλο μέρος της Ελληνικής αγοράς.

Κοινοποίησέ το »


Η εταιρεία είναι στην θέση να σας προσφέρει μέσα απο μια μεγάλη γκάμα μεταχειρισμένων και καινούριων Λεωφορείων το επόμενο σας Επαγγελματικό όχημα.

Στις κατασκευές Koutsios
Κατασκευές αμαξωμάτων

Στις ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις έχουn την δυνατότητα να κατασκευάσουn ή/και να διαμορφώσουμε για εσάς το επόμενο σας ολοκληρωμένο επαγγελματικό όχημα

Πωλήσεις Λεωφορείων
Η εταιρεία είναι σε θέση να σας προσφέρει μέσα απο μια μεγάλη γκάμα μεταχειρισμένων και καινούριων Λεωφορείων το επόμενο σας Επαγγελματικό όχημα. 

Ενοικιάσεις Λεωφορείων
Travel & Rent a Bus koutsios
Η εταιρεία Koutsios Travel με τη βοήθεια του έμπειρου προσωπικού της σας βοηθά να οργανώστε την οδική ή αεροπορική εκδρομή σας, τη μεταφορά του προσωπικού σας, τη σχολική σας εκδρομή, πάντα με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και την πολυετή εμπειρία της στο χώρο της μετακίνησης.

ΚΟΥΤΣΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
Καλέστε:   2106826300
Δείτε:      www.koutsiosbus.gr/

Κοινοποίησέ το »