Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Θερμικά συστήματα για αυτοκίνητα και φορτηγά

Θερμικά συστήματα για αυτοκίνητα και φορτηγά

4.092 Επισκέψεις στο άρθρο

Dispa: άριστα προϊόντα σε πραγματικά χαμηλές τιμές

ILEP
SPECIAL ΡΕΚΤΙΦΙΕ

Η Dispa είναι μια εταιρεία που εστιάζει πλήρως στη διανομή εξαρτημάτων για την αυτοκινητοβιομηχανία. Συγκεκριμένα η εταιρεία είναι ειδικός στην επιχείρηση θερμικών συστημάτων, για αυτοκίνητα και φορτηγά.

Κοινοποίησέ το »


Η Dispa ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1983 από τους δύο μετόχους της εταιρείας κ. Καπένη Αναστάσιο και τον κ. Λούτο Σπυρίδωνα. Ο τομέας των πελατών, συμπεριλαμβανομένης και της δευτερογενούς αγοράς αυτοκινήτων, ειδικά του εμπορίου ανταλλακτικών και των εξειδικευμένων συνεργείων επισκευής, επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα, όπου η εταιρεία έχει  δημιουργήσει διαφορετικούς κλάδους για να επιτευχθεί μεγαλύτερη αποδοτικότητα στις ολοένα αυξανόμενες δραστηριότητες.

Από τότε, η Dispa παρουσιάζεται σε αρκετές διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας για να ενισχύσει το δίκτυο διανομής της. Τα καταστήματά βρίσκονται στην Αθήνα, με δύο καταστήματα και αποθήκες στην Καλλιθέα και τη Μεταμόρφωση, στη Θεσσαλονίκη και στην Πάτρα. Η εταιρεία είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας των υπηρεσιών VALEO, BEHR-HELLA, NISSENS, AVA, J.DEUS, NRF, ADR Τζακάρτα, KOYO και άλλων.

Κοινοποίησέ το »