Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Bαθουλώματα TEΛΟΣ xωρίς βάψιμο. Δες πως.

Bαθουλώματα TEΛΟΣ xωρίς βάψιμο. Δες πως.

8.160 Επισκέψεις στο άρθρο

Δες τώρα πώς εξαφανίζεις τα μικροβαθουλώματα γρήγορα και οικονομικά χωρίς νέο βάψιμο, με τη μέθοδο PDR!

ΠΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - FRIGO PLUS
ΔΡΟΣΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ

STOP στα μικροβαθουλώματα χωρίς νέο βάψιμο!

Κοινοποίησέ το »


Αποφεύγετε στόκους, αστάρια και χρώματα, άρα και διαφορές απόχρωσης. Πολύ σημαντικό είναι επίσης, το γεγονός πως οι περισσότερες επισκευές δεν χρειάζονται αποσυναρμολόγηση. Έχοντας κερδίσει τα παραπάνω, το αυτοκίνητό σας δεν χάνει τη μεταπωλητική του αξία. Όλα τα παραπάνω ισχύουν, σε περίπτωση που το χρώμα δεν έχει φθαρεί από χαλαζόπτωση ή από μικροχτυπήματα.

Η επισκευή γίνεται 10 φορές πιο σύντομα!

Η μέθοδος P.D.R μπορεί να προσφέρει στο αυτοκίνητό σας εξαιρετικά αποτελέσματα. Αρχικά να φαίνεται σαν καινούργιο μετά την επισκευή, ενώ το σημαντικότερο είναι πως μπορεί να διατηρήσει το εργοαστασιακό χρώμα, μειώνοντας παράλληλα μέχρι και 10 φορές τον αναγκαίο χρόνο της επισκευής του.

Δεν μένει κανένα σημάδι!

Με ειδικό φωτισμό και εργαλεία ασκείτε πίεση εσωτερικά ή εξωτερικά στο σημείο του μικροτρακαρίσματος και γίνεται επαναφορά του βαθουλώματος χωρίς την χρήση στοκαρίσματος ή βαφής. Επίσης χρησιμοποιούνται ειδικά κατασκευασμένοι αντάπτορες οι οποίοι κολλάνε με ειδική κόλλα στην επιφάνεια του βαθουλώματος ώστε να ασκηθεί πίεση προς τα έξω. Η επισκευή μιας ζημιάς με την μέθοδο P.D.R γίνεται υποχρεωτικά με την χρήση ειδικού φωτισμού ή πάνελ αντανάκλασης έτσι ώστε να μπορέσει ο τεχνητής να δει την κάθε λεπτομέρεια της ζημιάς.

Περίπου 30 λεπτά δουλειάς και 30 ευρώ αρκούν για να φύγει ένα μικροβαθούλωμα!

Ανάλογα με το πόσο μεγάλη είναι η ζημιά στο αυτοκίνητό σας, η επισκευή συνήθως διαρκεί από 10 μέχρι 30 λεπτά, ενώ αν μιλάμε για κάτι πιο απαιτητικό, το πολύ να φτάσει  τις δύο ώρες. Από την άλλη το κόστος εξαρτάται από το μέγεθος της ζημιάς, το υλικό και τη δυνατότητα πρόσβασης στο σημείο. Μια μέση τιμή για ένα μικρό βαθούλωμα είναι τα 30 ευρώ.
 

Κοινοποίησέ το »