Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Ζημιά από χαλάζι; Το PDR είναι η λύση

Ζημιά από χαλάζι; Το PDR είναι η λύση

9.511 Επισκέψεις στο άρθρο

Γέμισε το αυτοκίνητο σου με λακκούβες από το χαλάζι; Μην το γεμίζεις ...στόκο και διάλεξε την πιο καλή λύση.

ΠΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - FRIGO PLUS
ΠΕΤΡΟΜΕΛΙΔΗΣ Κ. & ΣΙΑ Ο.Ε.

H χαλαζόπτωση ταλαιπωρεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους Έλληνες. Πόσο μάλλον τώρα που με την κλιματική αλλαγή το φαινόμενο αυτό έχει γίνει πιο έντονο και πιο συχνό.

Κοινοποίησέ το »


Το ήξερες ότι μπορέι να κάνει ζημιά στο αυτοκίνητο σου; Οι μπάλες αυτές πάγου, με την ταχύτητα και την δύναμη που πέφτουν, μπορούν να χαλάσουν την εξωτερική του εικόνα, δημιουργώντας  "λακκούβες".

Το PDR είναι η λύση
 
Εξαιτίας της πρόσφατης χαλαζόπτωσης στην Αθήνα, πολλά αυτοκίνητα υπέστησαν μικροζημιές με τους οδηγούς να μην γνωρίζουν πως θα φτιάξουν. Έτσι λοιπόν οι εκπρόσωποι των ασφαλιστικών εταιριών θέλοντας να ενημερώσουν το κοινό, μας ζήτησαν να μιλήσουμε ξανά για το PDR.

Τα αποτελέσματα της μεθόδου P.D.R είναι εξαιρετικά και μπορείς να τα δεις άμεσα στο αυτοκίνητο σου. Αρχικά θα φαίνεται σαν καινούργιο μετά την επισκευή, ενώ το σημαντικότερο είναι πως μπορεί να διατηρήσει το εργοστασιακό χρώμα, μειώνοντας παράλληλα μέχρι και 10 φορές τον αναγκαίο χρόνο της επισκευής του και σε πολύ μικρό κόστος.

Ξέχνα τα σημάδια

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Στην ουσία με την χρήση ειδικού φωτισμού, τα εργαλεία ασκούν πίεση εσωτερικά ή εξωτερικά στο σημείο του μικροτρακαρίσματος και γίνεται επαναφορά του βαθουλώματος χωρίς την χρήση στοκαρίσματος ή βαφής. Επίσης χρησιμοποιούνται ειδικά κατασκευασμένοι αντάπτορες οι οποίοι κολλάνε με ειδική κόλλα στην επιφάνεια του βαθουλώματος ώστε να ασκηθεί πίεση προς τα έξω. Αξίζει να σημειωθεί ότι, η επισκευή μιας ζημιάς με την μέθοδο P.D.R γίνεται υποχρεωτικά με την χρήση ειδικού φωτισμού ή πάνελ αντανάκλασης έτσι ώστε να μπορέσει ο τεχνητής να δει την κάθε λεπτομέρεια της ζημιάς.

Η μεταπωλητική αξία παραμένει ψηλά  

Με την αποφυγή της χρήσης στόκων, ασταριών και χρωμάτων, το αυτοκίνητό σου δεν χάνει τη μεταπωλητική του αξία. Φυσικά αυτό εξαρτάται και από το γεγονός πως οι επισκευές δεν χρειάζονται αποσυναρμολόγηση ή ότι το χρώμα δεν έχει φθαρεί από χαλαζόπτωση ή από μικροχτυπήματα.

Κοινοποίησέ το »