Στον ίδιο χώρο, έμπειρο προσωπικό αναλαμβάνει το πλύσιμο του φορτηγού σας αλλά και την γενικότερη φροντίδα του με υπηρεσίες όπως λίπανση και γρασάρισμα.

Velvet Parking, για ασφάλεια & υπηρεσίες εξυπηρετητής

6147 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/8/2021

Σε στρατηγικό σημείο διέλευσης. Με υπηρεσίες "άστο πάνω μας". Με ασφάλεια για όχημα, οδηγό και φορτίο. Ένα ολοκληρωμένο rest point με πακέτο υπηρεσιών για τον επαγγελματία οδηγό.

 

Τα Velvet Parking βρίσκονται σε 2 τοποθεσίες στον Ασπρόπυργο,  στο πιο νευραλγικό σημείο διακίνησης αγαθών, με εύκολη πρόσβαση μέσω της Αττικής Οδού.

Kοινοποίησε το »

 
Εκεί σε μια συνολική έκταση 20.000 τ.μ. και με 200 διαθέσιμες θέσεις parking, μπορείτε να παρκάρετε το φορτηγό σας για όσο χρόνο χρειάζεται και όποτε επιθυμείτε (καθότι λειτουργεί 24 ώρες τη μέρα,  7 μέρες την εβδομάδα) διευκολύνοντας σας, πάντα με την ασφάλεια και τη σιγουριά που δίνει η αδιάκοπη φύλαξη από κάμερες ασφαλείας και πάντα με ταχύτητα και ευγένεια.
 
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις διαθέσιμες εγκαταστάσεις εστίασης (εστιατόριο, mini market και καφετέρια), δίνοντας σας την δυνατότητα της ξεκούρασης και της χαλάρωσης σε έναν άνετο χώρο που περιλαμβάνει ακόμα και εγκαταστάσεις υγιεινής (όπως ντους με ζεστό νερό) αλλά και παροχή ρεύματος.
 
Στον ίδιο χώρο, έμπειρο προσωπικό αναλαμβάνει το πλύσιμο του φορτηγού σας αλλά και την γενικότερη φροντίδα του με υπηρεσίες όπως λίπανση και γρασάρισμα, μεγιστοποιώντας την αξιοποίηση του χρόνου σας, όσο εσείς περιμένετε. Να σημειωθεί εδώ πως τηρούνται όλοι οι κανόνες που αφορούν τα μέτρα ασφαλείας σε σχέση με την πανδημία

Το Velvet Parking προσφέρει και φύλαξη σκαφών αναψυχής. 
 
Επιπρόσθετα η εφαρμογή Truck Parking Europe θα σας δείξει την πιο γρήγορη διαδρομή από και προς το Velvet Parking ενώ επίσης σας παρέχει τις σωστές πληροφορίες σχετικά με τις οδικές αρτηρίες και τα πρατήρια καυσίμων κοντά στη διαδρομή σας.
 
1st Velvet Parking: Μεγαρίδος , Ασπρόπυργος
Άριστες κτιριακές εγκαταστάσεις 12.000 τ.μ. με εύκολη πρόσβαση από την Αττική Οδό όπου τηρούνται όλα τα μέτρα ασφάλειας κατά του Covid. Διαθέτει 100 θέσεις parking, WC, ντους με ζεστό νερό επί 24ώρου βάσης, εστιατόρια, δωρεάν WiFi internet, πλυντήριο, λιπαντήριο & γρασάρισμα. Έχετε την δυνατότητα να νοικιάσετε θέσεις είτε ημερήσιες, είτε μηνιαίες με φύλαξη από κάμερες ασφαλείας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.
 
2nd Velvet Parking: Αγίου Γεωργίου & Μεγαρίδος 164, Ασπρόπυργος
Οι νέες άψογες κτιριακές εγκαταστάσεις 8.000 τ.μ βρίσκονται μετά την πίστα καρτ και διαθέτουν 100 θέσεις parking. Επιπλέον θα βρείτε WC, ντους με ζεστό νερό επί 24ώρου βάσης, εστιατόρια, δωρεάν WiFi internet και φύλαξη από κάμερες ασφαλείας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.


Τα προηγμένα συστήματα ασφαλείας αλλά και η φύλαξη από έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό όλο το 24ωρο, εξασφαλίζουν τη μέγιστη ασφάλεια της περιουσίας σας.
 

Παράλληλα όλες οι παρελκόμενες υπηρεσίες που σας παρέχει το Velvet Parking, σας απαλλάσσουν από κάθε άγχος, καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη με συνέπεια και επαγγελματισμο.

Σας προσκαλούν να επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις τους, να γνωριστείτε και να σας εξυπηρετήσουν έτσι ώστε να σας δώσουν  την καλύτερη δυνατή λύση.Μεγαρίδος 164 & Αγίου Γεωργίου, Ασπρόπυργος  Τ: 2105582420, https://app.truckparkingeurope.com/,
http://velvet.com.gr/
www.facebook.com/pages/Velvet/181499825390927/

Kοινοποίησε το »

 

προϊοντα αυτοκινητου - PARKING

προϊοντα αυτοκινητου - PARKING ΦΟΡΤΗΓΩΝ