Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Αλλαγή λαμπτήρα πλαφονιέρας

Αλλαγή λαμπτήρα πλαφονιέρας

Η αλλαγή του λαμπτήρα της πλαφονιέρας δεν είναι δύσκολη υπόθεση και μπορεί να γίνει από τον καθένα μας χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις και παράξενα εργαλεία. Ας δούμε πως.

ΠΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - FRIGO PLUS
ΠΕΤΡΟΜΕΛΙΔΗΣ Κ. & ΣΙΑ Ο.Ε.

Πώς γίνεται η αλλαγή του λαμπτήρα 
Η διαδικασία της αλλαγής του λαμπτήρα από την πλαφονιέρα του αυτοκινήτου είναι μια σχετικά απλή διαδικασία, που δεν θα απαιτήσει πολύ χρόνο. Ανάλογα με το μοντέλο και τον τύπο της πλαφονιέρας, βέβαια, υπάρχει η πιθανότητα να χρειαστείτε περισσότερο χρόνο για να αλλάξετε τη λάμπα, αφού ίσως απαιτηθεί ακόμη και να βγάλετε όλη την πλαφονιέρα από την οροφή, για να έχετε πρόσβαση στο λαμπτήρα.

Κοινοποίησέ το »

Πόσο θα μου κοστίσει

Πόσο θα μου κοστίσει

    Πολύ μικρό είναι το κόστος ενός καινούριου λαμπτήρα, αφού θα τον βρείτε στα πρατήρια βενζίνης ή σε καταστήματα με προϊόντα αυτοκινήτου, σε τιμές από 50 λεπτά έως και 1 ευρώ. Εάν τώρα επιλέξετε λαμπτήρα τύπου LED, τότε το κόστος θα ανέβει αρκετά, αφού ανάλογα με τον αριθμό των LED, οι τιμές ξεκινούν από τα 8-9 ευρώ. 

    Σε αυτή την περίπτωση μάλιστα, η αλλαγή της λάμπας θα απαιτήσει και πολύ χρόνο, ενώ συνιστάται να γίνει από ειδικούς.

    Τι κάνω εάν συνεχίζει να μη φωτίζει

    Τι κάνω εάν συνεχίζει να μη φωτίζει

      Εάν τώρα, μετά την τοποθέτηση του καινούριου λαμπτήρα, η πλαφονιέρα συνεχίζει να μην ανάβει, τότε είναι πολύ πιθανόν να έχει καεί η ασφάλεια. Η αλλαγή της ασφάλειας είναι μια απλή διαδικασία και δεν απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις. Αρχικά θα πρέπει να εντοπίσετε την ασφαλειοθήκη του οχήματος, η οποία συνήθως βρίσκεται κάτω από το τιμόνι. Στη συνέχεια, για να εντοπίσετε την καμένη ασφάλεια, θα πρέπει να δείτε το ειδικό σχεδιάγραμμα, που υπάρχει στο εσωτερικό της θήκης. Εάν τώρα δεν μπορείτε να καταλάβετε τι γράφει, ώστε να εντοπίσετε την ασφάλεια της πλαφονιέρας, τότε ένας πρακτικός τρόπος είναι να βγάλετε μια-μια τις ασφάλειες και να ελέγξετε σε κάθε μια, εάν έχει κοπεί το σύρμα που βρίσκεται στο κέντρο της. Μόλις λοιπόν την εντοπίσετε, μπορείτε να την αντικαταστήσετε με μια καινούρια, που θα βρείτε σε ένα κατάστημα με είδη αυτοκινήτου ή σε ένα πρατήριο βενζίνης.

      Προσοχή
      Σε περίπτωση που θελήσετε να αλλάξετε τον τύπο του λαμπτήρα και να τοποθετήσετε μόνοι σας λαμπτήρες τύπου LED, προσέξτε μήπως δημιουργηθεί πρόβλημα με το δίαυλο CAN-bus του αυτοκινήτου και κατά συνέπεια με τη  λειτουργία της πλαφονιέρας.

      Κοινοποίησέ το »

      προϊοντα αυτοκινητου - TIPS ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

      • OLEFINI

        OLEFINI

        Στην ΟΛΕΦΙΝΗ Α.Ε. διαθέτουν τεχνογνωσία και top προτάσεις για εξοικονόμηση σε επιχειρήσεις μεταφοράς ευπαθών προϊόντων, μέσω της εγκατάστασης μίας αεροκουρτίνας. Διαθέτουν αεροκουρτίνες κατάλληλες για πόρτες από 1m - 2m μήκος και 2.5m ύψος.
         2296027624 Περισσότερα