Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο κεντρικός καθρέφτης πρέπει να αντικατοπτρίζει όλο το πίσω παρμπρίζ και το ελάχιστο δυνατό από οροφή και εταζέρα. Όταν τα φώτα του επερχόμενου αυτοκινήτου σας θαμπώνουν, χρησιμοποιείτε την σκίαση (σε κάποια αυτοκίνητα είναι αυτόματη).

    Εσωτερικός καθρέφτης

    Ο κεντρικός καθρέφτης πρέπει να «κεντράρει» το πλαίσιο του πίσω παρμπρίζ και όχι την εταζέρα ή την οροφή, για να βλέπει κάποιο νεκρό σημείο. Επίσης, στην εταζέρα δε θα πρέπει να τοποθετούμε κάποιο προσωπικό μας αντικείμενο, διότι μειώνουμε την ορατότητά μας από τον εσωτερικό καθρέφτη, αλλά και διακινδυνεύουμε τη σωματική μας ακεραιότητα σε κάποιο απότομο φρενάρισμα. 


    Όταν τα φώτα του επερχόμενου αυτοκινήτου σας θαμπώνουν, τότε ρυθμίστε τη σκίαση του καθρέφτη από τον ειδικό μοχλό, στο κάτω μέρος του (κάποιοι καθρέφτες έχουν αυτόματη λειτουργία σκίασης).

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    ΧΑΡ. ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
    ΤΡΑΝΤΑΣ Α.Ε.

    προϊοντα αυτοκινητου - TIPS ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

    • OLEFINI

      OLEFINI

      Στην ΟΛΕΦΙΝΗ Α.Ε. διαθέτουν τεχνογνωσία και top προτάσεις για εξοικονόμηση σε επιχειρήσεις μεταφοράς ευπαθών προϊόντων, μέσω της εγκατάστασης μίας αεροκουρτίνας. Διαθέτουν αεροκουρτίνες κατάλληλες για πόρτες από 1m - 2m μήκος και 2.5m ύψος.
       2296027624 Περισσότερα