Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Φροντίστε ώστε οι εξωτερικοί καθρέφτες να είναι πάντοτε καθαροί. Έχετε στο αυτοκίνητο ένα πανάκι ώστε να αφαιρείτε την υγρασία.

    Εξωτερικοί καθρέφτες

    Οι εξωτερικοί καθρέφτες μας δίνουν τη δυνατότητα να ελέγχουμε τα «πέριξ» αριστερά και δεξιά του αμαξώματός μας και αποτελούν και αυτοί με τη σειρά τους ένα πολύτιμο σύμμαχο του οδηγού. Είναι λοιπόν απαραίτητο να ρυθμίζονται σωστά και να καθαρίζονται συχνά, έτσι ώστε να αποδίδουν όλο το εύρος των δυνατοτήτων τους. Επίσης είναι καλό να έχει στο μυαλό του πάντοτε ο οδηγός, ότι οι εξωτερικοί καθρέφτες δείχνουν τα αντικείμενα πιο μακριά από ό,τι βρίσκονται στην πραγματικότητα. 

    Οι σωστά ρυθμισμένοι εξωτερικοί καθρέφτες αντικατοπτρίζουν τον "ώμο" (άνω μέρος πίσω φτερού) του αμαξώματος του αυτοκινήτου μας στο 1/4 της επιφάνειάς τους και στα υπόλοιπα 3/4 τον δρόμο

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    ΧΑΡ. ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
    ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

    προϊοντα αυτοκινητου - TIPS ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

    • OLEFINI

      OLEFINI

      Στην ΟΛΕΦΙΝΗ Α.Ε. διαθέτουν τεχνογνωσία και top προτάσεις για εξοικονόμηση σε επιχειρήσεις μεταφοράς ευπαθών προϊόντων, μέσω της εγκατάστασης μίας αεροκουρτίνας. Διαθέτουν αεροκουρτίνες κατάλληλες για πόρτες από 1m - 2m μήκος και 2.5m ύψος.
       2296027624 Περισσότερα