Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Με πάνω από 800 σημεία ανεφοδιασμού σε όλη την επικράτεια της χώρας, το τελευταίο που θα απασχολήσει τον οδηγό είναι να ξεμείνει από καύσιμο.

    Ανεφοδιάζεσαι παντού

    18.053 Επισκέψεις στο άρθρο

    Η ραγδαία αύξηση στην κατανάλωση υγραερίου, η οποία οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην εισαγωγή της υγραεριοκίνησης στα αυτοκίνητα, πυροδότησε μια έκρηξη στον τομέα των εταιρειών διακίνησης και διάθεσης υγραερίου. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν αρκετές εταιρείες που διαθέτουν υγραέριο κίνησης και διαθέτουν τα δικά τους πρατήρια, καθώς και αρκετές που συστεγάζονται σε πρατήρια άλλων εταιρειών, είτε ως πάροχοι, είτε τοποθετώντας τις αντλίες τους στα δικά τους πρατήρια. Οι μεγαλύτερες από αυτές τις εταιρείες είναι η Coral Gas, η ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ, η ΕΚΟ, η ΒΡ, η Silk Oil, η FGAS και η GS Gas. 
    Έτσι πλέον αυτή τη στιγμή το υγραέριο κίνησης πλέον έχει μπει για τα καλά στην αγορά των καυσίμων, με το δίκτυο διανομής υγραερίου έχει φτάσει να απαριθμεί πάνω από 800 σημεία ανεφοδιασμού συνολικά σε όλη την επικράτεια της χώρας, αριθμός που μεγαλώνει, κυριολεκτικά, σχεδόν κάθε μέρα που περνάει. Συνεπώς το τελευταίο που θα απασχολήσει τον οδηγό είναι να ξεμείνει από καύσιμο.  

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    ILEP
    ΔΡΥΜΟΝΙΤΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΙΚΕ