Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το σύνολο των επαγγελματιών του χώρου του υγραερίου, αναφέρει πως ο τομέας της υγραεριοκίνησης έχει ακόμα πολλά να μας δώσει, μιας και υπάρχουν τρομερά περιθώρια εξέλιξης.

    Σταθερά βήματα προς την περαιτέρω ανάπτυξη

    14.306 Επισκέψεις στο άρθρο

    Μιλώντας με το σύνολο των επαγγελματιών του χώρου του υγραερίου, προκύπτει πως ο τομέας της υγραεριοκίνησης έχει ακόμα πολλά να μας δώσει.
    Αυτό που «κυνηγάνε» όλα τα τμήματα έρευνας και εξέλιξης των μεγάλων κατασκευαστών είναι το «πάντρεμα» του υγραερίου με το diesel, ένας αρκετά μεγάλος στόχος για τον οποίο δουλεύουν πυρετωδώς όλοι οι κατασκευαστές. Μεγάλο όμως είναι και το στοίχημα να προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη οικονομία στον συνδυασμό βενζίνης και LPG.
    Σε ότι έχει να κάνει με τα ενδότερα των συστημάτων υγραερίου, οι τεχνικοί δουλεύουν εντατικά στον τομέα των εγκεφάλων των kit, ώστε να κατορθώσουν να προσφέρουν πιο γρήγορη επεξεργασία δεδομένων, καθώς και μεγαλύτερη δυνατότητα αυτοδιάγνωσης.
    Πέρα όμως από το hardware και software των συστημάτων, αυτό που ανέφεραν οι επαγγελματίες του κλάδου, είναι πως για να «περάσει» ο κλάδος της υγραεριοκίνησης στην επόμενη φάση, θα πρέπει να συνδράμει και το κράτος, προβαίνοντας σε συζητήσεις με τις επιχειρήσεις για την δημιουργία ενός στρατηγικού σχεδιασμού, δίνοντας παράλληλα φορολογικές ελαφρύνσεις, επιδοτήσεις εγκατάστασης καθώς κι άλλα κίνητρα, όπως ακριβώς έχουν θεσπίσει οι λοιπές Ευρωπαϊκές χώρες.
    Η μεγαλύτερη ανάπτυξη του κλάδου της αεριοκίνησης θα αποφέρει και περαιτέρω έσοδα στον κρατικό κορβανά σε συνδυασμό με τα μεγάλα οφέλη που θα απολαμβάνουν οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων. 

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    ΧΑΡ. ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
    ΤΡΑΝΤΑΣ Α.Ε.