Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

    8 tips πριν εγκαταστήσεις LPG

    8.012 Επισκέψεις στο άρθρο

    Αφού είπαμε για το “μετά” πρέπει να θυμηθούμε τα “πριν” ώστε να μην έχετε πρόβλημα αργότερα στην συντήρηση. Πριν γίνει λοιπόν η τοποθέτηση υγραερίου στο αυτοκίνητο, θα πρέπει να είστε σίγουροι για ορισμένα ζητήματα, σχετικά με το σύστημα LPG που επιλέγετε, καθώς και για τον εγκαταστάτη, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του οχήματός έτσι ώστε να μην αντιμετωπίσετε δυσάρεστες εκπλήξεις στο service.
    - Πρέπει να ξέρουμε ότι το συνεργείο που θα συνεργαστούμε έχει άδεια.
    - Χρειάζεται οπωσδήποτε να υπάρχει άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος ειδικά για εγκαταστάσεις υγραερίου.
    - Ζητάμε έγγραφη εγγύηση στην οποία να αναγράφει το τύπο του συστήματος & διάρκεια με υπογραφή του συνεργείου τοποθέτησης.
    - Ότι γνωρίζουμε και όποια προβλήματα έχουμε ακούσει ή διαβάσει σε σχέση με τις μετατροπές που οφείλονται στο σύστημα που τοποθετήθηκε αλλά και στον εγκαταστάτη και στην εμπειρία αυτού. Η ρύθμιση ενός αυτοκινήτου με υγραέριο είναι ζωτικής σημασίας για την σωστή λειτουργία του.
    - Πληροφορίες σχετικά με το σύστημα (εργοστάσιο, διεύθυνση αυτού).
    - Να απαιτήσουμε σύστημα OBD II (ικανότητα του οχήματος  να πληροφορεί για όλες τις παραμέτρους του και να  ειδοποιεί  για  τυχόν  βλάβες).
    - Σύνδεση OBD, εφ όσον διαθέτει το αυτοκίνητο σας, και να βεβαιωθείτε για την σωστή εγκατάστασή και σύνδεσή του πριν την παραλαβή.
    - Να βεβαιωθούμε ότι η ρύθμιση του αυτοκινήτου έγινε στο δρόμο με πλήρη φορτίο η στατικά στο συνεργείο.
    - Δεν πρέπει να αποτελεί η τιμή μοναδικό κριτήριο.
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    ΧΑΡ. ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
    SPECIAL ΡΕΚΤΙΦΙΕ