Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Μεγάλη εξοικονόμηση - Βελτίωση αποτελεσμάτων !

Μεγάλη εξοικονόμηση - Βελτίωση αποτελεσμάτων !

3.978 Επισκέψεις στο άρθρο

Με λύσεις οικονομίας και χαμηλότατης κατανάλωσης. Από την χρήση από άριστα προϊόντα και αξεσουάρ LPG & CNG, που προσφέρει στην ελληνική αγορά η Europe Gas!

ΠΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - FRIGO PLUS
ΔΡΟΣΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ

Το υγραέριο, Lpg,  ως  εναλλακτικό καύσιμο κίνησης, έχει εδώ και χρόνια ανέλθει στην 1η θέση της προτίμησης του αγοραστικού κοινού, για την οικονομική του μετακίνηση. Αποτελεί την εύκολη, οικονομική και γρήγορης απόσβεσης  λύση (με «δραχμικό»  όφελος που φτάνει και το 50% εξοικονόμησης). 

Κοινοποίησέ το »


Από την άλλη το φυσικό αέριο είναι ακόμα πιο οικολογικό, ακόμα πιο οικονομικό και αναμένεται να «καλπάσει» τώρα που οι «παίκτες» της προμήθειας φυσικού αερίου πολλαπλασιάζονται και το –κρίσιμης σημασίας για την ανάπτυξη του- δίκτυο ανεφοδιασμού θα διευρυνθεί σημαντικά. Οι αντιπροσωπείες έχουν ήδη «λάβει θέση» (με αρκετά μοντέλα Cng στη γκάμα τους).

Αν είσαι επαγγελματίας οδηγός. Κάνεις πολλά περισσότερα –από τον μέσο όρο- χιλιόμετρα.
Επίσης, είσαι πολύ πιο «ευαίσθητος» στο θέμα εξοικονόμηση (αφού η οικονομία βελτιώνει τα οικονομικά σου αποτελέσματα) ! Σίγουρα λοιπόν, ενδιαφέρεσαι για την ΛΥΣΗ οικονομίας που προσφέρει η εγκατάσταση LPG ή CNG.
Εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι να ψάξεις &
- τον κατάλληλο εγκαταστάτη (με εμπειρία και όνομα)
- το κατάλληλο σύστημα – κιτ (με πολλές εγκαταστάσεις και μηδενικά προβλήματα).
Μία σίγουρη επιλογή συν-εργάτη σε αυτή την αναζήτηση είναι η Europe Gas.

Καλέστε:    210 964 4456

EuropeGAS δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου και της κατασκευής συστημάτων υγραερίου (LPG) και φυσικού αερίου (CNG)  πάνω από 25 χρόνια.
 
Η εταιρεία αναλαμβάνει την κατασκευή προϊόντων για μετατροπές αυτοκινήτων σε LPG και CNG, διαθέτοντας μια τεράστια ποικιλία αξεσουάρ και προϊόντων τα οποία όχι μόνο είναι ΑΡΙΣΤΗΣ ποιότητας αλλά είναι και κατασκευασμένα σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.
 
Τα προϊόντα της EuropeGAS είναι δημοφιλή τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ενώ το πιο διαδεδομένο προϊόν της είναι το LPG/CNG Sequental Gas Injection System OSCAR-N.
 
Σημειώστε πως, η γνωστή εταιρεία είναι βραβευμένη με το Πιστοποιητικό Εταιρικής Αξιοπιστίας, ένα από τα σημαντικότερα και πιο αξιόπιστα Ευρωπαϊκά πιστοποιητικά!
 
Το ανθρώπινο δυναμικό που στελεχώνει την EuropeGAS είναι
- άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο στα προϊόντα LPG και CNG 
-
ενημερώνεται διαρκώς για τις νέες εξελίξεις της τεχνολογίας συστημάτων
- έχει τοποθετήσει χιλιάδες κιτς (και μέσω δικτύου συνεργατών της σε όλη την Ελλάδα) !
 

Κοινοποίησέ το »