Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Το υγραέριο έχει 20% περίπου λιγότερες εκπομπές υδρογονανθράκων και διοξειδίου του άνθρακα σε σχέση με την βενζίνη και αυτό το καθιστά καύσιμο φιλικό προς το περιβάλλον.

Το υγραέριο έχει 20% περίπου λιγότερες εκπομπές υδρογονανθράκων και διοξειδίου του άνθρακα σε σχέση με την βενζίνη και αυτό το καθιστά καύσιμο φιλικό προς το περιβάλλον.

Τα οφέλη του LPG

3.306 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα οφέλη από την εγκατάσταση συστήματος LPG στο αυτοκίνητό σας είναι πολλαπλά και για το πορτοφόλι σας, αλλά και για τη λειτουργία του κινητήρα, αναφορικά με το περιβάλλον.

ΧΑΡ. ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
SPECIAL ΡΕΚΤΙΦΙΕ

Δείτε παρακάτω μέσα από τις πιο συχνές ερωτήσεις και τις απαντήσεις των ειδικών -σχετικά με το σύστημα υγραερίου στα αυτοκίνητα- τα οφέλη του LPG για την οικονομία χρήσης και το περιβάλλον.

Μπορούν όλα τα οχήματα να δεχθούν kit LPG;Το υγραέριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καύσιμο στα περισσότερα βενζινοκίνητα αυτοκίνητα ανεξαρτήτου τεχνολογίας (μονού , πολλαπλού, άμεσου ή έμμεσου ψεκασμού) , με την κατάλληλη επιλογή του συστήματος μετατροπής.Διαφοροποιείται η λειτουργία του κινητήρα με LPG;Το υγραέριο έχει την ιδιότητα να μην αφήνει υπολείμματα κατά την καύση του με αποτέλεσμα να έχουμε τέλεια καύση μέσα στον κύλινδρο, κάτι το οποίο βοηθάει στην εύρυθμη λειτουργία του κινητήρα.Από τι αποτελείται το LPG;Το υγραέριο αποτελεί μείγμα αερίων υδρογονανθράκων τα οποία παράγονται κατά την επεξεργασία του πετρελαίου ή συλλέγονται απευθείας από τις πηγές φυσικού αερίου. Τα δύο βασικά συστατικά του είναι το προπάνιο και το βουτάνιο τα οποία είναι σε αέρια μορφή. Για την αποθήκευση και μεταφορά του το υγραέριο τοποθετείται σε δεξαμενές υψηλής πίεσης όπου υγροποιείται. Είναι άοσμο και για αυτό τον λόγο προστίθεται στο μείγμα οσμώδης ουσία με την οποία γίνεται άμεσα αντιληπτό σε περίπτωση διαρροής. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε οκτάνια (100-110), είναι βαρύτερο από τον ατμοσφαιρικό αέρα και για αυτόν τον λόγο όταν βρίσκεται στην ατμόσφαιρα συγκεντρώνεται σε χαμηλό ύψος από το έδαφος.Ποια είναι τα οφέλη από την τοποθέτηση LPG στο αυτοκίνητο;Οικονομική μετακίνηση: Η τιμή του υγραερίου είναι πολύ μικρότερη από την τιμή της βενζίνης, με αποτέλεσμα να εξασφαλίζουμε 40-50% οικονομία στις μετακινήσεις μας.Οικολογικό: Το υγραέριο έχει 20% περίπου λιγότερες εκπομπές υδρογονανθράκων και διοξειδίου του άνθρακα σε σχέση με την βενζίνη και αυτό το καθιστά καύσιμο φιλικό προς το περιβάλλον, επίσης έχει το πλεονέκτημα εξατμίζεται έξω από τον χώρο φύλαξης με αποτέλεσμα να αποφεύγονται οι δυσάρεστες συνέπειες στο περιβάλλον, όπως γίνεται στην περίπτωση του πετρελαίου.
Ασφαλές: Το υγραέριο είναι αποδεδειγμένα ασφαλές γιατί οι δεξαμενές υγραερίου έχουν εξαιρετικά ανθεκτικά τοιχώματα από κράμα σιδήρου και χάλυβα, διαθέτουν βαλβίδες ασφαλείας που διακόπτουν την παροχή σε περίπτωση διαρροής. Τέλος το κύκλωμα τροφοδοσίας είναι απολύτως στεγανό χωρίς να περνάει μέσα από το χώρο των επιβατών.

Κοινοποίησέ το »

Κοινοποίησέ το »