Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Με τη μέθοδο του diesel blending, ένας πετρελαιοκινητήρας μπορεί να γίνει ακόμα πιο οικονομικός, αναμιγνύοντας το πετρέλαιο κίνησης με LPG ή φυσικό αέριο.

    Diesel Blending: Η νέα τάση για να γίνουν οι πετρελαιοκινητήρες ακόμα πιο οικονομικοί

    9.775 Επισκέψεις στο άρθρο

    Μπορεί το οικονομικό πετρέλαιο να γίνει πιο οικονομικό; Και βέβαια, αναμειγνύοντάς το με φυσικό αέριο ή με LPG, το λεγόμενο diesel blending.  
    Το κέρδος από το diesel blending είναι ανάλογο με τα διανυθέντα χιλιόμετρα. Ως εκ τούτου μεγαλύτερο όφελος απολαμβάνουν οι επαγγελματίες, οι οποίοι κάνουν σε ετήσια βάση χιλιάδες χιλιόμετρα. Σύμφωνα με έρευνες που έχουν διεξαχθεί σε μετατροπές του εξωτερικού το όφελος αγγίζει τα 0,06 έως και 0,07 ευρώ ανά χιλιόμετρο. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι αν το όχημα διανύει 100.000 με 150.000 χιλιόμετρα ανά έτος, μπορεί να προκύψει όφελος 6.000 έως και 7.000 ευρώ! Νούμερα τα οποία μπορούν να αποφέρουν την απόσβεση του συστήματος εγκατάστασης από το πρώτο χρόνο κιόλας, ενώ μετέπειτα ο οδηγός να απολαμβάνει μέγιστη εξοικονόμηση χρημάτων, ανάλογα φυσικά με τις τιμές των καυσίμων, αλλά και τα διανυθέντα χιλιόμετρα του αυτοκινήτου.  
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    ILEP
    SPECIAL ΡΕΚΤΙΦΙΕ