Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Ασπρόπυργος: One Stop και βρίσκεις ότι ψάχνεις!

Ασπρόπυργος: One Stop και βρίσκεις ότι ψάχνεις!

1.663 Επισκέψεις στο άρθρο

H «καρδιά» των logistics της Αττικής χτυπάει στο Θριάσιο Πεδίο (Ελευσίνα, Ασπρόπυργος, Μάνδρα & Μαγούλα). Μια περιοχή που σύντομα αναμένεται να αναβαθμιστεί περαιτέρω δεδομένης και της κατασκευής του νέου Εμπορευματικού Κέντρου.

ΠΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - FRIGO PLUS
ΔΡΟΣΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ

Στην παρούσα φάση, το Θριάσιο Πεδίο αποτελεί μια από τις σημαντικότερες περιοχές για τον βιομηχανικό κλάδο και τα logistics γενικότερα, δεδομένου ότι μια εντυπωσιακή γκάμα εταιρειών όλων των μεγεθών, δραστηριοποιείται στην περιοχή σε τομείς που ουσιαστικά περιλαμβάνουν όλους σχεδόν τους κλάδους της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Κοινοποίησέ το »


Ειδικότερα για τον κλάδο της αυτοκίνησης, στην περιοχή δραστηριοποιούνται κορυφαίες εταιρείες που σχετίζονται με την εισαγωγή και πώληση οχημάτων όλων των τύπων, δια-μεταφορικά κέντρα, επιχειρήσεις καλής συντήρησης επαγγελματικών οχημάτων (Συνεργεία, Ανταλλακτικά, Φανοποιεία κλπ) κ.ά.

Κάθε μήνα το Eπαγγελματικά του Autο Τρίτη από αυτές τις σελίδες θα παρουσιάζει  Top επιχειρήσεις και Top Experts που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή του Θριασίου Πεδίου.

Τι σημαίνει ΚΑΛΗ - ΤΟP επιχείρηση!

Με βάση τις διεθνείς έρευνες μεταξύ κατόχων επαγγελματικού οχήματος, top σημαίνει πως η επιχείρηση από την οποία εξυπηρετούνται οι ανάγκες τους, έχει κάποια από τα πιο κάτω 7 χαρακτηριστικά:
 
1. Προωθεί γκάμα (προιόντων ή υπηρεσιών) που καλύπτει το 80% του κοινού των επαγγελματιών αυτοκινητιστών (τους πολλούς) ή εξεζητήμενες ανάγκες τους!

2. Διαθέτει εγκαταστάσεις - εξοπλισμό - έμπειρους ανθρώπους (στους οποίους επενδύει με ειδική ή διαρκή εκπαίδευση)!

3. Έχει πιστούς & ευχαριστημένους πελάτες
    -οι οποίοι κάνουν επαναληπτικές αγορές,
    -την συστήνουν «στόμα με στόμα» ή και στα κοινωνικά δίκτυα (π.χ. facebook)!
 
4. Φροντίζει την εξυπηρέτηση του πελάτη της (π.χ. fast lane services), απλοποιεί τις διαδικασίες επικοινωνίας ή ραντεβού και δεν περιορίζει τις αγορές των προιόντων της σε γεωγραφικά όρια (αποστολή σε όλη την Ελλάδα)!

5. Είναι άμεση, διαθέτει stock (βρίσκεις ότι θες-όποτε το θες)!

6. Πιστεύει στην διαφήμιση (καθώς έχει ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, 
«επιτεύγματα» ή ιδιαίτερες προσφορές να πει και να δείξει)!

7. Πουλάει «τίμια» (τηρεί ιδανικές σχέσεις τιμής-αξίας σε ότι προσφέρει)!

Και γενικά με τα προϊόντα - υπηρεσίες της σου Γλιτώνει Λεφτά!
 

Κοινοποίησέ το »