Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
FLOR OIL λιπαντικά στην Θεσσαλονίκη

FLOR OIL λιπαντικά στην Θεσσαλονίκη

FLOR OIL λιπαντικά στην Θεσσαλονίκη

4.447 Επισκέψεις στο άρθρο

FLOR OIL λιπαντικά στην Θεσσαλονίκη. FLOR OIL – CERTUS: Υψηλό επίπεδο προïόντων και υπηρεσιών, η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο των λιπαντικών και ορυκτελαίων.

ΧΑΡ. ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
ΤΡΑΝΤΑΣ Α.Ε.

Η εταιρεία FLOR OIL – CERTUS, με έδρα στη Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, δραστηριοποιείται στον χώρο των λιπαντικών και ορυκτελαίων.

Κοινοποίησέ το »


Εδλω και 6 δεκαετίες, η εταιρεία FLOR OIL αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες βιοτεχνίες λιπαντικών και ορυκτελαίων στη χώρα, με εξαγωγική δραστηριότητα και στις βαλκανικές χώρες.

Ειδικότερα, η εταιρία παράγει και διαθέτει ένα μεγάλο εύρος λιπαντικών προϊόντων, όπως λιπαντικά οχημάτων, καθώς και ειδικών προϊόντων. Επίσης, ειδικεύεται στα λιπαντικά βιομηχανίας, προμηθεύοντας την αγορά με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας.

Πρωταρχικός στόχος της εταιρεία FLOR OIL – CERTUS είναι η άριστη προστασία των μηχανημάτων. Μέσα από συνεχή έρευνα και επαναλαμβανόμενους ελέγχους, επιτυγχάνουν τη μέγιστη απόδοση των προϊόντων που σας προσφέρουν.

Ας δούμε 3 από τα υπερ-υψηλής απόδοσης λιπαντικά  που διαθέτει:

CERTUS POWER SHPD (SAE 20W-50, 15W-40)
Υψηλής σταθερότητας ενισχυμένο πολύτυπο λιπαντικό ειδικά σχεδιασμένο για τους συγχρόνους πετρελαιοκινητήρες και βενζινοκινητήρες. Κατάλληλο για τις ελληνικές κλιματολογικές συνθήκες. Προσφέρει κορυφαία λίπανση και προστασία σε κάθε κινητήρα, απλό ή turbo, που λειτουργεί σε υψηλές θερμοκρασίες. Ελαχιστοποιείται η κατανάλωση λαδιού.

Υπερκαλύπτει τις προδιαγραφές:
API: CI-4 / SL, ACEA: E7-12 / A3, B4-12
MB 228.3 / 229.1, MAN 3275, VOLVO VDS-3

CERTUS SYN EXTRA D1 MAX SAE 10W-40
100% συνθετικό λιπαντικό U. H. P. D. (ULTRA HIGH PERFORMANCE DIESEL) για κινητήρες πετρελαίου νέας γενιάς, με μειωμένη περιεκτικότητα σε θείο, φώσφορο και θειική τέφρα (Low SAPS). Συμβατό με συστήματα διαχείρισης καυσαερίων που περιέχουν παγίδες σωματιδίων (Diesel Particulate Filter D.P. F.).

Υπερκαλύπτει τις προδιαγραφές:
API: CI-4, ACEA: E6/E7/E9
MB 228.51, MAN M3477/M3271-1, MTU TYPE 3.1
VOLVO VDS-3/CNG, MACK EO-N/EO-M PLUS
RENAULT TRACKS RXD/RLD-2/RGD
SCANIA LOW ASH, CUMMINS CES20076/77
CATERPILL ECF-1-A, DEUTZ DQC IV-10
 
CERTUS SYN JD MAX E9 SAE 15W-40

100% συνθετικό λιπαντικό – καινοτόμο για πετρελαιοκινητήρες βαρέων επαγγελματικών οχημάτων, που αποσκοπεί στην προστασία κάτω από το πλήρες φάσμα των πιέσεων και θερμοκρασιών, που βρέθηκαν στους σύγχρονους κινητήρες. Αυτό το καθιστά την ιδανική επιλογή για τους χειριστές βαρέων επαγγελματικών οχημάτων εντός και εκτός δρόμου. Σχεδιασμένο για να προσφέρει εξοικονόμηση οικονομία καυσίμου, εκτεταμένη δυνατότητα αποστράγγισης, ενισχυμένη καθαρότητα του κινητήρα και εξαιρετική προστασία κατά της φθοράς.

Υπερκαλύπτει τις προδιαγραφές:
API: CJ-4 / SM, ACEA: E9-12
MB 228.31, MAN 3575, VOLVO VDS-4, Global: DDC 93K218, John Deere:
JDQ-78X, Cummins: CES20081, Mack: EO-O Premium Plus, MTU: Type 2.1,
Renault RLD-3
 

Κοινοποίησέ το »