Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
SKS: Αμιγώς ελληνική εταιρεία για ορυκτέλαια & γράσα ποιότητας

SKS: Αμιγώς ελληνική εταιρεία για ορυκτέλαια & γράσα ποιότητας

2.501 Επισκέψεις στο άρθρο

Η SKS είναι η 100% ελληνική εταιρία που παράγει ορυκτέλαια και γράσα. Ιδρύθηκε το 1981 και αναπτύσσεται σταθερά, με τη δεύτερη γενιά επιχειρηματιών να συνεχίζει σήμερα δυναμικά.

SPECIAL ΡΕΚΤΙΦΙΕ

H SKS αξιοποιεί την πολύχρονη εμπειρία της, μελετά διαρκώς τις ανάγκες τις αγοράς, χρησιμοποιεί πάντα τεχνολογία αιχμής, δημιουργεί νέα προϊόντα που ανταποκρίνονται απόλυτα στις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και διακρίνονται για την υψηλή τους ποιότητα. Με αυξημένη ευαισθησία για το περιβάλλον, η SKS φροντίζει με υπευθυνότητα ώστε τόσο η διαδικασία παραγωγής όσο και η χρήση των προϊόντων να παράγουν μειωμένο ενεργειακό αποτύπωμα

Κοινοποίησέ το »


Tα προϊόντα της SKS μέσω του οργανωμένου δικτύου της εταιρίας διατίθενται σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπου εξάγονται, κερδίζοντας καθημερινά την εμπιστοσύνη και την προτίμηση του καταναλωτή και κατέχουν σημαντική θέση στην αγορά.
 
Γιατί να επιλέξετε την SKS;
  1. Είναι 100% ελληνική
  2. Με 35 χρόνια εμπειρίας
  3. Πρωτοπορεί
  4. Είναι δυναμικά ανερχόμενη
  5. Σέβεται το περιβάλλον
  6. Παράγει προϊόντα με υψηλή ποιότητα
Ότι χρειάζεστε από ορυκτέλαια και γράσα
Το site της ελληνικής εταιρείας SKS, είναι σύγχρονο και προπαντών βρίθει πληροφοριών για τα προϊόντα που προσφέρει στο ευρύ πελατολόγιό της. Εκεί αναλυτικά και κατηγοριοποιημένα, ο κάθε επαγγελματίας μπορεί να βρει το προϊόν που αναζητά, με αναλυτική περιγραφή ώστε να είναι απόλυτα σίγουρος ότι ταιριάζει για τη χρήση που το θέλει. 

Κοινοποίησέ το »