Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Ειδικότητα του οι απαιτητικές βλάβες !

Ειδικότητα του οι απαιτητικές βλάβες !

2.447 Επισκέψεις στο άρθρο

Service Specialist με ISO. 40 χρόνια know how, δίπλα στον επαγγελματία οδηγό. Εγκαταστάσεις 1000τ.τ. και συνεργασία με μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες και Ο.Τ.Α. στο πελατολόγιο του. Ράπτης Service !

SPECIAL ΡΕΚΤΙΦΙΕ

Το συνεργείο Raptis Service εγγυάται τη άριστη λειτουργία του φορτηγού σας παρέχοντας τεχνικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Η πολύχρονη πείρα και η άριστη κατάρτιση των μηχανικών του συνερεγίου αποτελούν την πλέον αξιόπιστη επιλογή για τον επαγγελματία οδηγό φορτηγού αυτοκινήτου.

Κοινοποίησέ το »

​Η χρήση άριστης ποιότητας ανταλλακτικών εγγυάται την οδική σας ασφάλεια και παρατείνει τη διάρκεια ζωής του οχήματός σας.
Το συνεργείο Raptis Service είναι πιστοποιημένο με τα: ISO 14001:2015 και ISO 9001:2015

40 χρόνια δίπλα στον επαγγελματία οδηγό
Ιδιόκτητες εγκαταστάσεις

Η επιχείρηση Raptis Service δραστηριοποιείται στο χώρο της επισκευής φορτηγών πάνω από 35 χρόνια και το συνεργείο εδρεύει σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1000 τ.μ.
Το πελατολόγιο της επιχείρησης μετρά πολλές συνεργασίες με πολύ μεγάλες εταιρείες και Δήμους.

Αξιόπιστες λύσεις
Στόχος της εταιρείας είναι η παροχή αξιόπιστων, υπεύθυνων και εγγυημένων υπηρεσιών, στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς για την διατήρηση του φορτηγού σας πάντα σε άριστη κατάσταση.

Είστε σεκαλά χέρια
Το έμπειρο προσωπικό της Raptis Service με τη άρτια τεχνογνωσία και τον πλήρη εξοπλισμό μπορεί να επισκευάσει και τις πιο απαιτητικές βλάβες φορτηγών καθώς και την πλήρη συντήρηση του οχήματός σας.

Πάντα μέσα στα πράγματα
Σε συνδυασμό με την παρακολούθηση σεμιναρίων ενημερώνονται για κάθε νέο προϊόν που κυκλοφορεί στην αγορά της επισκευής φορτηγών, καθώς και για νέες τεχνικές επιδιορθώσεις των οχημάτων, ακολουθώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας.

Οι υπηρεσίες του συνεργείου Raptis Service
  • Service Επισκευή
Επισκευή φορτηγών βαρέως και ελαφρού τύπου. Αναλαμβάνουν τη γενική επισκευή και service μηχανής, σασμάν, μετατροπές κάθε τύπου και ηλεκτρολογικό έλεγχο σε μίζες, δυναμό φωτισμό
  • Συστήματα
Ειδικεύονται στα συστήματα φρένων, υδραυλικών, αερόφρενων, αερόσουστες, ηλεκτρονικών αναρτήσεων, επισκευές σε σούστες - ζαμφόρ.
  • Διάγνωση
Διαθέτουν εργοστασιακούς εγκεφάλους διάγνωσης βλαβών και προγραμματισμού.
  • Ανταλλακτικά
Διαθέτουν πλήρη γκάμα γνήσιων, καινούργιων και μεταχειρισμένων, ανταλλακτικών. Εξασφαλίζοντας τη άριστη λειτουργία του κινητήρα κάθε φορτηγού.
  • Κινητό συνεργείο
Διαθέτουν κινητό συνεργείο για την τεχνική σας υποστήριξη, γρήγορα και υπεύθυνα.
  • Φύλαξη
Η Raptis Service εγγυάται τη φύλαξη του οχήματός σας κατά την παραμονή του στο χώρο του συνεργείου, με τελευταίας γενιάς σύστημα ασφαλείας, εταιρεία φύλαξης καθώς και σύστημα καταγραφής.

RAPTIS SERVICE
Καλέστε:  
2102470221 
Δείτε: www.raptis-service.gr
 

Κοινοποίησέ το »