Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Μαντινιώτης Ξάνθιππος: εξειδικευμένο συνεργείο Φορτηγών στον Ασπρόπυργο

Μαντινιώτης Ξάνθιππος: εξειδικευμένο συνεργείο Φορτηγών στον Ασπρόπυργο

Το Service φορτηγών “MANTIΝΙΩΤΗΣ ΞΑΝΘΙΠΠΟΣ”

Το Service φορτηγών “MANTIΝΙΩΤΗΣ ΞΑΝΘΙΠΠΟΣ”

  • Μαντινιώτης Ξάνθιππος: εξειδικευμένο συνεργείο Φορτηγών στον Ασπρόπυργο
  • Το Service φορτηγών “MANTIΝΙΩΤΗΣ ΞΑΝΘΙΠΠΟΣ”

Μαντινιώτης Ξάνθιππος: εξειδικευμένο συνεργείο Φορτηγών στον Ασπρόπυργο

32.046 Επισκέψεις στο άρθρο (8/3/2024)

-Eίναι εξειδικευμένο συνεργείο φορτηγών με έδρα τον Ασπρόπυργο
-Έχει 30 χρόνια εξειδίκευση στους dieselκινητήρες (Αντλίες-Μπέκ-Turbo)
-Διαθέτει 24ωρο κινητό συνεργείο (που δίνει λύση σε επείγοντα)
-Προσφέρει και επώνυμα ανταλλακτικά(ZEXEL, BOSCH, DELFAI, SIEMENS, DENSO)

SPECIAL ΡΕΚΤΙΦΙΕ

Οι εγχυτήρες (μπεκ) στα συστήματα έγχυσης καυσίμου είναι βασικά εξαρτήματα μέσω των οποίων το καύσιμο διασκορπίζεται στο θάλαμο καύσης των πετρελαιοκινητήρων και είναι τα τελευταία εξαρτήματα στο σύστημα τροφοδοσίας. Η λειτουργία τους είναι να παραλαμβάνουν το καύσιμο με υψηλή πίεση από την αντλία έγχυσης, να το προετοιμάζουν για ψεκασμό με την βοήθεια των κατάλληλα διαμορφωμένων ακροφυσίων και να το διασκορπίζουν στους θαλάμους καύσης του κινητήρα.


Το Service φορτηγών “MANTIΝΙΩΤΗΣ ΞΑΝΘΙΠΠΟΣ”

Το Service φορτηγών “MANTIΝΙΩΤΗΣ ΞΑΝΘΙΠΠΟΣ”

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Στο πέρασμα της πολύχρονης χρήσης, παρόλο που το μπεκ διαθέτει φίλτρο, υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθούν επικαθήσεις από τα πρόσθετα του πετρελαίου ή ακόμα και από το ίδιο το καύσιμο σε υψηλές θερμοκρασίες, στις οπές, την έδρα της βαλβίδας ή και τον οδηγό της βελόνας. Στα μπεκ του άμεσου ψεκασμού μπορεί να δημιουργηθούν επιπλέον και επικαθήσεις άνθρακα. 

Οι επικαθήσεις αυτές, μπορεί να αλλάξουν σε μεγάλο βαθμό τα χαρακτηριστικά του μπεκ, μειώνοντας την ικανότητα παροχής του κατά 25%. Τα παραπάνω έχουν σημαντικές επιπτώσεις στην συμπεριφορά του κινητήρα, στην κατανάλωση καυσίμου και στη διάρκεια ζωής του καταλύτη και των αισθητήρων λ.

Για να αντιμετωπιστούν τέτοιου είδους προβλήματα χρήσης, κάθε επαγγελματίας χρειάζεται έναν ProSpecialist ο οποίος θα βοηθήσει να αποκατασταθεί το πρόβλημα.
 

Το Service φορτηγών “MANTIΝΙΩΤΗΣ ΞΑΝΘΙΠΠΟΣ”

Είναι γνωστoί Pro Specialist του κλάδου καλής συντήρησης Επαγγελματικού οχήματος! Aφορά επιχείρηση υπηρεσιών Service. Με 3 δεκαετίες εξειδίκευσης και τεχνογνωσίαςπάνω στην συντήρηση σε αντλίες - μπεκ και turbo

Στο γενικό συνεργείο φορτηγών  “MANTIΝΙΩΤΗΣ ΞΑΝΘΙΠΠΟΣ” όλες οι εργασίες τελούνται τηρώντας όλες τις προδιαγραφές που δίνει ο κατασκευαστής. Με  έμπειρους και ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς (οι οποίοι έχουνπαρακολουθήσει πιστοποιημένα σε μινάρια)

Σημαντικό το ότι η διοίκηση του συνεργείου επενδύει συνεχώς σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, εργαλεία και συστήματα διάγνωσης με σκοπό την ακρίβεια στην διάγνωση και στην ριζική (και οικονομική) αντιμετώπιση κάθε βλάβης. 

Είτε για αποκατάσταση είτε για προληπτική συντήρηση (που αποτελεί την καλύτερη μέθοδο για να αποφύγει ο επαγγελματίας τις απρογραμμάτιστες ακινητοποιήσεις), το συνεργείο, προσφέρει άμεσες και αξιόπιστες υπηρεσίες.
 

Πλεονέκτημα και υπηρεσίες!

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της γνωστής επιχείρησης, το ότι αντιμετωπίζει κάθε πελάτη-οδηγό (ή επιχείρηση) με εξατομικευμένες υπηρεσίες που καλύπτουν με ακρίβεια τις μοναδικές ανάγκες του.

Ρυθμίζει ραντεβού και χρόνους, ενημερώνει εκ των προτέρων  (με διαφάνεια) για τα κόστη και υλοποιεί στους συμφωνημένους χρόνους τις προγραμματισμένες εργασίες.

Η επιχείρηση “MANTIΝΙΩΤΗΣ ΞΑΝΘΙΠΠΟΣ” εδρεύει σε ένα υπερσύγχρονο χώρο 400τ.μ. στον Ασπρόπυργο Αττικής, εξοπλίζεται με μηχανήματα νέας τεχνολογίας ώστε να καλύπτει όλο και περισσότερες ανάγκες των φορτηγών και διαθέτει 24ωρο κινητό συνεργείο ώστε να καλύπτει κάθε επείγουσα ανάγκη.

Συνεργάζεται με κατόχους φορτηγών δημοφιλών μαρκών όπως: MERCEDES, MAN, SCANIA, VOLVO, IVECO, DAF. 

Σημειώστε ότι, στις υπηρεσίες τους περιλαμβάνεται και η προσφορά γνήσιων ανταλλακτικών με εγγύηση από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ανταλλακτικών βαρέων οχημάτων όπως: ZEXEL,  BOSCH,  DELFAI, SIEMENS, DENSO.
 

Οι Value for money υπηρεσίες του συνεργείου 

Με μια ματιά (επιγραμματικά) οι υπηρεσίες του αφορούν :
  • Αντλίες Πετρελαίου
  • Επισκευές Αντιλών Μπεκ πετρελαιοκινητήρων LCV HCV  UNIT - INJECTOR SYSTEM
  • Turbo
  • Επισκευές UnitInjector
  • Εξειδικευμένο Service Αντλιών
  • Διάγνωση και επισκευή Αντλιών  
  • Συντήρηση Αντλιών
  • Αντλίες Καυσίμων
  • Γνήσια ανταλλακτικά