Η Toyota Ελλάς προσφέρει Όφελος έως και 4.410 ευρώ για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων Toyota Proace.

Όφελος έως 4.410 ευρώ από τη Toyota!

Η Toyota Ελλάς ανακοίνωσε πως κατά τη διάρκεια του Μαρτίου προσφέρει Προνόμια Αγοράς ύψους έως και 4.410 ευρώ για το Proace καθώς και 1.460 ευρώ για το Hilux Single Cab.

 
Πιο συγκεκριμένα, οι προσφορές για τα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα της Toyota Ελλάς που είναι διαθέσιμες μέχρι 31 Μαρτίου διαμορφώνονται ως εξής:
 
Για το Toyota Proace
Μέσω του προγράμματος «Business Deals» που αφορά σε περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων Proace και αποκλειστικά για εταιρικούς πελάτες, η εταιρεία προσφέρει όφελος έως και 4.410 ευρώ, με το κόστος αγοράς του εν λόγω μοντέλου να διαμορφώνεται από τα 21.543 ευρώ.
 
Για το Toyota Hilux
Μέσω του προγράμματος «Toyota Plus+», προσφέρεται όφελος έως και 1.460 ευρώ για το δημοφιλές ιαπωνικό Pick-Up. Η εν λόγω προσφορά αφορά σε ετοιμοπαράδοτα οχήματα της έκδοσης Single Cab με το κόστος αγοράς για την επιλογή Hilux Single Cab 4x4 150hp να ξεκινά από τα 26.495 ευρώ.
 
Υπενθυμίζουμε πως όλα τα ελαφρά επαγγελματικά της Toyota συνοδεύονται από ολοκληρωμένη Εγγύηση 6 ετών ή 180.000 χλμ. καθώς και από 3ετή Δωρεάν Οδική Βοήθεια. Επιπρόσθετα, αξίζει να σημειώσουμε πως οι προαναφερθείσες προσφορές είναι διαθέσιμες από 1 – 31/2/2017 ενώ, για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με το εξουσιοδοτημένο δίκτυο της Toyota Ελλάς.
 

 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Toyota - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ