Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο εσωτερικός διάκοσμος της Mercedes-Benz E-Class του 2012 κερδίζει άμεσα τις εντυπώσεις με την ποιότητα κατασκευής και την εργονομία των διαφόρων χειριστηρίων του.

Παράλληλα, το δερμάτινο σαλόνι του γερμανικού μοντέλου και η ειδική δομή των καθισμάτων σε συνδυασμό με τις μεγάλες διαστάσεις του αμαξώματος, διασφαλίζουν μετακινήσεις με πλήθος ανέσεων για τους επιβάτες.

Σχεδίαση - Εσωτερικό: Κορυφαία ποιότητα, άνεση και ασφάλεια

Με περισσότερες από 17.000 προσομοιώσεις crash-tests κατά τη διάρκεια της εξέλιξης της, η E-Class έχει να επιδείξει ένα εξαιρετικό επίπεδο ασφάλειας για τους επιβάτες της καθώς, μεταξύ άλλων εφοδιάζεται με το προηγμένο σύστημα ασφάλειας PRO-SAFE® αλλά και επτά αερόσακους στον βασικό της εξοπλισμό.
Το σύνολο σχεδόν των διαθέσιμων συστημάτων παθητικής ασφάλειας της Mercedes-Benz είναι παρόντα στον εξοπλισμό της E-Class ωστόσο, τόσο η πολυτέλεια που προσδίδουν τα κορυφαία υλικά όσο και το επίπεδο του εξοπλισμού άνεσης είναι αυτά που κερδίζουν άμεσα τις εντυπώσεις τόσο από τον οδηγό όσο και από τους επιβάτες σε όλες τις θέσεις.
Σε ότι αφορά μάλιστα στο συγκεκριμένο όχημα που παρουσιάζουμε, ο σχετικός εξοπλισμός περιλαμβάνει μεταξύ άλλων στοιχεία όπως τιμόνι με πολλαπλά χειριστήρια, ECO Start/Stop για τον κινητήρα, τηλέφωνο, ζάντες αλουμινίου, ESP, συναγερμός, δερμάτινο σαλόνι, σύστημα πολυμέσων με σύνδεσιμότητα και μέσω Blutooth, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα κ.ά.

 

TAXI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mercedes-Benz - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ