Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μεταξύ των πυλώνων της νέας στρατηγικής «adVANce» συγκαταλέγονται και ειδικές τεχνολογικές καινοτομίες που άπτονται της βέλτιστης διαχείρισης των πάσης φύσεως επιβατικών μεταφορών.

Οι βασικοί «πυλώνες» του προγράμματος «adVANce»

Με βάση τα όσα έχει ήδη ανακοινώσει η Mercedes-Benz Vans, η νέα στρατηγική της για τον κλάδο των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων θα βασίζεται σε συγκεκριμένους… πυλώνες και πιο τους εξής:
- digital@vans
Ο συγκεκριμένος τομέας θα αφορά στην δυνατότητα ψηφιακής… διασύνδεσης του οχήματος και στην εκμετάλλευση όλων των οφελών που προκύπτουν από την ανάπτυξη του internet.
- solutions@vans
Μέσω του εν λόγω προγράμματος, αναζητούνται οι βέλτιστες λύσεις αναφορικά με τη διαμόρφωση των διαφόρων εκδόσεων των οχημάτων της εταιρείας (χώρος φόρτωσης, διαστάσεις, ειδικά συστήματα διαμόρφωσης της καρότσας κ.ο.κ.) που θα συμβάλλουν στη βέλτιστη κάλυψη των αναγκών πάσης φύσεως εφαρμογών από τις αστικές διανομές έως τον κατασκευαστικό κλάδο.
- rental@vans
Ο εν λόγω κλάδος αναμένεται να προσφέρει νέες, ευέλικτες και πιο αποδοτικές λύσεις σε ότι αφορά στη μίσθωση, ενοικίαση επαγγελματικών οχημάτων, πάντα με την συνεργασία κορυφαίων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χώρο.
- sharing@vans
Σε αυτόν τον τομέα θα περιλαμβάνονται οι πάσης φύσεως προτάσεις, λύσεις και δράσεις που θα σχετίζονται με την κάλυψη τόσο των επιβατικών όσο και εμπορευματικών μεταφορών, για όσους επιθυμούν να κάνουν –κοινή- χρήση οχημάτων για τις μετακινήσεις τους.
- eDrive@vans
Η εν λόγω πολιτική θα συμβάλλει στην εξέλιξη πρωτοποριακών –συνολικών- προτάσεων για την πλήρη ηλεκτροκίνηση της γκάμας των ελαφρών επαγγελματικών της Mercedes-Benz Vans με καλύψεις όπως ακόμη και η διασφάλιση της βέλτιστης (από πλευράς οικολογίας ή οικονομίας) πηγής ηλεκτρικού φορτίου για μια επιχείρηση.

 

 

ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mercedes-Benz - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ