Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Προκειμένου να καλυφθούν οι απαιτήσεις των πελατών, το νέο Sprinter θα είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 1.000 διαφορετικές εκδόσεις, με ακόμη περισσότερες ειδικές επιλογές π.χ. ως προς τη διαμόρφωση της χωροταξικής διαρρύθμισης του χώρου φόρτωσης αναλόγως του φορτίου και του κλάδου στον οποίο δραστηριοποιείται η εκάστοτε επιχείρηση.

Ένας νέος, συναρπαστικός κόσμος καινοτόμων υπηρεσιών… για τα πάντα!

Θέλοντας να ανταποκριθεί στις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της αλλά και να προλάβει ακόμη και αρκετές από αυτές που δεν έχουν τεθεί… στο τραπέζι προς το παρόν, η Mercedes-Benz αναμένεται να προσφέρει μια σειρά από πολλαπλές νέες υπηρεσίες σε ότι αφορά στον κλάδο των μεταφορών, με το νέο Sprinter να είναι εκ των πρώτων εκπροσώπων της (για τα ελαφρά επαγγελματικά) που θα είναι απόλυτα συμβατό με αυτές.
Σε πρώτη φάση, μας δόθηκε μια πρώτη γεύση από μια σειρά εξ αυτών, όπως π.χ. το νέο «Mercedes PRO», μια πλατφόρμα υπηρεσιών που θα προσφέρει λύσεις αναφορικά με τη διαχείριση στόλου οχημάτων, προσφέροντας λύσεις στον ιδιοκτήτη ενός οχήματος αναφορικά με τη βέλτιστη διαδικασία συντήρησης ή επισκευής του, τη βέλτιστη χάραξη των καθημερινών δρομολογίων του εταιρικού στόλου του, τις διαδικασίας φόρτωσης – εκφόρτωσης των οχημάτων, σε κάθε περίπτωση, ανάλογα με τις απαιτήσεις του κλάδου στον οποίο δραστηριοποιείται.
Είτε πρόκειται για την μεταφορά επιβατών, είτε για τη μεταφορά προϊόντων όλων των τύπων (δέματα, προϊόντα κατάψυξης κ.ο.κ.), η Mercedes-Benz Vans θα προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες στο χώρο.

 

 

ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mercedes-Benz - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ