Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Renault Clio Van διακρίνεται για τις μεγάλες μεταφορικές του δυνατότητες…

… ενώ πληρέστατος είναι ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας στο ευρύχωρο εσωτερικό της καμπίνας.

Renault Clio Van: Επιλογή από το «πάνω ράφι»

Η… οικογένεια εκδόσεων του Renault Clio Van περιλαμβάνει τις επιλογές «Pro+» και «Business» που ουσιαστικά διαφοροποιούνται μεταξύ τους σε ότι αφορά στο επίπεδο του εξοπλισμού και την απόδοση του 1.500άρη dCi πετρελαιοκινητήρα (75 ή 90 ίππων).
Σε κάθε περίπτωση, το γαλλικό mini-vanette είναι σε θέση να προσφέρει απόλυτη κάλυψη των αναγκών μιας επιχείρησης, συνδυάζοντας ιδανικά την άνεση ενός επιβατικού οχήματος πόλης με τις μεγάλες μεταφορικές δυνατότητες ενός μικρού Van χάρη στον ωφέλιμο χώρο φόρτωσης του που μπορεί να υποστηρίξει φορτία με βάρος έως 521 κιλών ή όγκο έως 896 λτ.
Όπως προαναφέραμε, ο κινητήρας των 1,5 λτ. αποδίδει ισχύ 75 – 90 ίππων και μέγιστη ροπή 200 Nm ενώ η μέση κατανάλωση του περιορίζεται έως και στα 3,3λτ./100χλμ. (εκπομπές CO2 από 85 g/km).
Τέλος, η ελληνική αντιπροσωπεία της Renault προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υποστήριξης για τον υποψήφιο ιδιοκτήτη του Clio Van που διασφαλίζει την πλήρη διαμόρφωση του οχήματος αναλόγως της χρήσης αλλά και των –ακόμη και πολυσύνθετων- απαιτήσεων του πελάτη.

 

 

ΔΙΑΦΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ