Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Toyota Hilux αποτελεί για ακόμη μια χρονιά το πιο καλοπουλημένο ελαφρύ επαγγελματικό της ελληνικής αγοράς.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό διαδραματίζει και ο κομψός και πλούσια εξοπλισμένος εσωτερικός διάκοσμος της καμπίνας των επιβατών.

Toyota Hilux: O κυρίαρχος της αγοράς επί σειρά ετών

Το Toyota Hilux αποτελεί τον αναμφισβήτητο πρωταγωνιστή τόσο της κατηγορίας των Pick-Up όσο και του συνόλου της ελληνικής αγοράς ελαφρών επαγγελματικών επί σειρά ετών και όχι άδικα δεδομένο ότι, δεν εμφανίζει ουσιαστικά μειονεκτήματα πουθενά!
Διαθέσιμο σε εκδόσεις με κοντή (Single), επιμηκυμένη (Extra) ή διπλή (Double) καμπίνα, το Hilux προσφέρει χώρο φόρτωσης με μήκος από 1.525 – 2.315 χλστ. και πλάτος 1.575 χλστ. ενώ, με το μεικτό βάρος του να κυμαίνεται από τους 2,95 – 3,21t., είναι σε θέση να μεταφέρει φορτία έως και 1.040 κιλών ή να έλξει trailers με βάρος έως και 3.200 κιλών.
Τέλος, ο εξαιρετικός σε ελαστικότητα και άξιοπιστία D-4D πετρελαιοκινητήρας των 2.393 κ.εκ. που αναλαμβάνει την κίνηση του, αποδίδει ισχύ 150 ίππων και μέγιστη ροπή 400 Nm. Με τις επιλογές στα κιβώτια ταχυτήτων να περιλαμβάνουν χειροκίνητες ή αυτόματες προτάσεις 6 σχέσεων, το ιαπωνικό Pick-Up είναι σε θέση να επιτύχει μέση κατανάλωση καυσίμου από 6,8λτ./100χλμ. και εκπομπές CO2 από 177 g/km, σύμφωνα πάντα με τον κατασκευαστή.
 

 

ΔΙΑΦΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ