Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Αντίστοιχα, οι επενδύσεις από χρώμιο, δέρμα και ξύλο στον εσωτερικό διάκοσμο, συνδυάζονται με ένα πλουσιοπάροχο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας.

Τα έντονα νεύρα που διατρέχουν όλο το μήκος του αμαξώματος, καθώς και οι πολλαπλές καμπύλες, του προσδίδουν μια έντονη αίσθηση πολυτέλειας και δυναμισμού.

Το πρωτότυπο «X-Class X-Class stylish explorer»

Η εν λόγω –πρωτότυπη- έκδοση του νέου Mercedes-Benz X-Class υποδηλώνει τον πιο… πολιτισμένο χαρακτήρα του γερμανικού Pick-Up και διακρίνεται για τις έντονες καμπύλες γραμμές που διατρέχουν το αμάξωμα του.
Έντονα δυναμικό, έχει να επιδείξει μια μεγάλη μάσκα που φιλοξενεί μια ράγα με το λογότυπο της εταιρείας ενώ, ο προφυλακτήρας επίσης φέρει μια μεγάλη εισαγωγή αέρα με τους προβολείς ομίχλης να εδράζονται στις άκρες του.
Εφοδιασμένο με τονισμένα φτερά για τους τροχούς των 22 ιντσών, το συγκεκριμένο πρωτότυπο επιδεικνύει έναν ιδιαίτερα μικρό εμπρός πρόβολο και μεγάλο πίσω πρόβολο αντίστοιχα με ιδιαίτερη να είναι η σχεδίαση των φωτιστικών σωμάτων καθώς ουσιαστικά ακολουθούν το περίγραμμα της πόρτας του χώρου φόρτωσης.
Σε ότι αφορά στο εσωτερικό του X-Class stylish explorer, η Mercedes-Benz έχει δόσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην πολυτέλεια και τον δυναμισμό με πολλαπλές επενδύσεις από ξύλο βελανιδιάς που έρχονται σε αντίθεση με τις πινελιές από αλουμίνιο, χρώμιο και ανοιχτόχρωμο δέρμα.
Στο κέντρο του ταμπλό ξεχωρίζει μια μεγάλη οθόνη αφής ενώ μεταξύ των καθισμάτων του οδηγού και του συνοδηγού, πίσω από τον επιλογέα ταχυτήτων, έχει τοποθετηθεί το ειδικό χειριστήριο για τον έλεγχο των διαφόρων λειτουργιών του συστήματος πολυμέσων του οχήματος, στα πρότυπα πολλών πολυτελών οχημάτων της εταιρείας όπως η V-Class.

 

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mercedes-Benz - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ