Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Σε αντίστοιχο μοτίβο αισθητικής και πρακτικότητας κινείται και η σχεδίαση του εσωτερικού διακόσμου όπου…

… με στοιχεία όπως η αυξημένη απόσταση από το έδαφος, τα τεράστια ελαστικά και τη δυναμική σχεδίαση της 5ης θύρας, να κερδίζουν τις εντυπώσεις.

To πρωτότυπο «X-Class X-Class powerfull adventurer »

Η δεύτερη εκδοχή του X-Class είναι σαφέστατα πιο δυναμική και υποδηλώνει με σαφήνεια τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα που ένα επαγγελματικό όχημα της κατηγορίας των ελαφρών ημιφορτηγών πρέπει να διαθέτει.
Με ύψος αμαξώματος της τάξης των 1,9μ. και ελαστικά διαστάσεων 35x11,5 και ιδιαίτερα μεγάλη απόσταση από το έδαφος σε όλα τα σημεία του αμαξώματος, το X-Class powerfull adventurer εφοδιάζεται με μάσκα που φέρει δύο ράγες καθώς και πολλαπλές επενδύσεις στο κάτω μέρος του αμαξώματος τόσο εμπρός όσο και πίσω. Οι ζάντες από ανθρακονήματα, το βίντσι στο κέντρο του εμπρός προφυλακτήρα και ο κοτσαδόρος στον πίσω προφυλακτήρα, φανερώνουν τις σαφείς επιδόσεις του εν λόγω μοντέλου κατά την κίνηση σε εκτός δρόμου διαδρομές ενώ, η έντονη αίσθηση δυναμισμού είναι σαφής και στο εσωτερικό του οχήματος.
Οι πολλαπλές επενδύσεις από ματ ανθρακονήματα και στοιχεία όπως ο πυροσβεστήρας στο ταμπλό ακριβώς μπροστά από τη θέση του συνοδηγού, ενισχύουν την συγκεκριμένη αίσθηση την ίδια στιγμή που, τα καθίσματα φέρουν επενδύσεις από δέρμα με ειδική επεξεργασία προκειμένου να το καταστήσει αντιολισθητικό και με αυξημένη αντοχή στην έντονη καταπόνηση.
 

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mercedes-Benz - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ