Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

«Αστεράτο» Pick-Up με ιαπωνικά γονίδια

7.264 Επισκέψεις στο άρθρο (15/11/2016)

Σε μια φαντασμαγορική παρουσίαση στην Στοκχόλμη, η Mercedes-Benz παρουσίασε επίσημα δύο πρωτότυπες εκδοχές του νέου Pick-Up της που θα φέρει την ονομασία «X-Class» και αναμένεται να λανσαριστεί στην ευρωπαϊκή αγορά προς το τέλος του 2017.

Όπως έχουμε αναφέρει και στο πρόσφατο παρελθόν, η κατηγορία των Pick-Up εμφανίζει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια σε παγκόσμιο επίπεδο ενώ, αυξητική αναμένεται η τάση των πωλήσεων της και στις διάφορες αγορές της ΕΕ μέσα στην επόμενη 5ετία.
Ο διττός χαρακτήρας των εν λόγω μοντέλων που εκτός από σκληροτράχηλα επαγγελματικά οχήματα, είναι σε θέση να υποστηρίξουν τις ανάγκες μιας οικογένειας με υψηλό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας χάρη στην διπλή καμπίνα των –αντίστοιχων- εκδόσεων τους, έχει αρχίσει να κερδίζει την εμπιστοσύνη ολοένα και περισσότερων αγοραστών, από τελείως διαφορετικές πληθυσμιακές ομάδες.
Αυτός είναι εξάλλου και ο λόγος που ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Daimler AG, δρ Dieter Zetsche, που πρωτοστάτησε στην παρουσίαση του νέου X-Class, επανέλαβε αρκετές φορές κατά την προσφώνηση του πως, η Mercedes-Benz επιθυμεί να παρουσιάσει, όχι ένα ακόμη ελαφρύ επαγγελματικό, αλλά ένα κορυφαίο σε σχεδίαση, πολυτέλεια, ασφάλεια και δυνατότητες μοντέλο ή… αν προτιμάτε, την Mercedes-Benz των Pick-Up!
Εξάλλου, όπως αναφέρουμε και στο εισαγωγικό σημείωμα, κατά την επίσημη παρουσίαση του νέου Mercedes-Benz X-Class, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία παρουσίασε ουσιαστικά δύο –πρωτότυπες- εκδοχές του νέου μοντέλου της, που επιδεικνύουν τις δύο ακραίες και ξεχωριστές δυνατότητες που η Mercedes-Benz θα είναι σε θέση να καλύψει με την νέα προσθήκη στη γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως το νέο Mercedes-Benz X-Class αναμένεται να λανσαριστεί στις διάφορες αγορές της ΕΕ προς το τέλος του 2017, μέσω ενός προγραμματισμού που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων επενδύσεις αρκετών εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ…