Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Πλήρως ανανεωμένος ο εσωτερικός διάκοσμος θα εφοδιάζεται μεταξύ άλλων με οθόνη αφής έως και 8 ιντσών στην κεντρική κονσόλα.

Σημαντικές είναι και οι βελτιώσεις που έχουν δεχθεί τα καθίσματα σε όλες τις θέσεις ενώ…

… βελτιωμένοι είναι και οι αποθηκευτικοί χώροι που προσφέρονται ακόμη και στο εσωτερικό των θυρών.

Νέα σχεδίαση μέσα – έξω και πληρέστατη γκάμα επιλογών

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, το νέο Ford Transit Custom θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις ως προς το μήκος του αμαξώματος καθώς και δύο ύψη οροφής ενώ, το μεικτό βάρος του θα κυμαίνεται από τους 2,6 – 3,4t. Αντίστοιχα, η Ford ανακοινώνει πως αναλόγως της έκδοσης, το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο που θα είναι σε θέση να υποστηρίξει θα ανέρχεται στα 1.450 κιλά (εκδόσεις Van).
Σε ότι αφορά στην σχεδίαση του αμαξώματος, αξίζει να εστιάσουμε στη νέα μάσκα καθώς και στα νέα φωτιστικά σώματα που θα περιλαμβάνουν φώτα ημέρας με λυχνίες LED καθώς και ισχυρούς προβολείς HID Xenon.
Αντίστοιχα, εντελώς νέος είναι και ο εσωτερικός διάκοσμος με την τροποποιημένη κεντρική κονσόλα και τα έως και 25 λτ. αποθηκευτικών χώρων στο ταμπλό!
Πέραν των χώρων για την αποθήκευση πάσης φύσεως εγγράφων και αντικειμένων στο πάνω μέρος του ταμπλό, έξυπνες λύσεις έχουν προβλεφθεί στο εσωτερικό των θυρών αλλά και αλλού.
Σε ότι αφορά στην υποβοήθηση του έργου του οδηγού, έχει βελτιωθεί σημαντικά η εργονομία των διαφόρων χειριστηρίων ενώ η ύπαρξη του συστήματος «SYNC 3» επιτρέπει τον έλεγχο του ηχοσυστήματος, του συστήματος πλοήγησης καθώς και των συνδεδεμένων τηλεφώνων μέσω φωνητικών εντολών. Το σύστημα είναι μάλιστα συμβατό με συσκευές που διαθέτουν λειτουργία Apple CarPlay και Android Auto.
Ανάλογα με την έκδοση, το σύστημα πολυμέσων θα εφοδιάζεται με οθόνες αφής 4 ή 8 ιντσών καθώς και με μια ειδική βάση «MyFord Dock» στην κεντρική κονσόλα που φέρει μεταξύ άλλων όλες τις θύρες σύνδεσης με εξωτερικές πηγές δεδομένων (USB κ.ο.κ.).
Παράλληλα έχει τροποποιηθεί σημαντικά τόσο η ποιότητα κατασκευής, η σχεδίαση όσο και η δομή των καθισμάτων σε όλες τις θέσεις.

 

 

VAN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ford - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ