Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing

Ολοκληρωμένες λύσεις για μέγιστη εξοικονόμηση καυσίμου σε εταιρικούς στόλους

14.281 Επισκέψεις στο άρθρο (13/5/2024)
Ολοκληρωμένες λύσεις για μέγιστη εξοικονόμηση καυσίμου σε εταιρικούς στόλους

H Skytrack, ανταποκρινόμενη πλήρως στα αιτήματα του σύγχρονου επαγγελματία, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και καινοτόμα εργαλεία για μείωση της κατανάλωσης του καυσίμου και περιορισμό των λειτουργικών εξόδων του επαγγελματικού στόλου σου.

Η εξοικονόμηση του καυσίμου γίνεται σε τρία επίπεδα: μέσω της απευθείας μείωσης της κατανάλωσης (EcoTuning), μέσω της διαρκούς παρακολούθησης της στάθμης καυσίμου, αλλά και μέσω της παροχής προστασίας ενάντια στην κλοπή.
Αρχικά, η νέα τεχνολογία «EcoTuning», που δημιούργησε και προσφέρει η Skytrack, σου εξασφαλίζει μεγάλη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου, έως και 15%, στο όχημά σου. Η καινοτόμα λύση της Skytrack επιτυγχάνει την εντυπωσιακή αυτή μείωση βελτιστοποιώντας τις λειτουργίες του κινητήρα, χωρίς ωστόσο να επεμβαίνει στο μηχανισμό του οχήματός σου.
Δευτερευόντως,τα GpsTrackers τεχνολογίας canbas της Skytrack «διαβάζoυν» τον εγκέφαλο του οχήματος, ώστε να μπορείς να παρακολουθείς τη στάθμη του καυσίμου ανά πάσα στιγμή και να εντοπίζεις οποιαδήποτε μεταβολή άμεσα και με ακρίβεια. Η παρακολούθηση των επιπέδων καυσίμου και η δυνατότητα δημιουργίας γραφημάτων μεταβολής μέσα από την πλατφόρμα της Skytrack, σου επιτρέπει να έχεις μια πλήρη εικόνα της κατανάλωσης καυσίμου και να προγραμματίσεις με ακρίβεια τον ανεφοδιασμό των οχημάτων σου.
Τέλος, η έξυπνη τάπα καυσίμου της Skytrack σου παρέχει αποτελεσματική προστασία έναντι της κλοπής καυσίμου. Συνδέεται με την πλατφόρμα της Skytrack και σε ειδοποιεί σε πραγματικό χρόνο για οποιαδήποτε μεταβολή, ενεργοποιώντας το συναγερμό σε περίπτωση μη εξουσιοδοτημένης χρήσης. Ο έξυπνος σχεδιασμός της επιτρέπει την εύκολη εγκατάσταση και εφαρμογή σε οποιοδήποτε όχημα, ενώ η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σού εξασφαλίζει απρόσκοπτη χρήση και μεγάλης διάρκειας αντικλεπτική προστασία.
Με την ευέλικτη πολιτική πελατών της Skytrack μπορείς να απολαμβάνεις όλα τα παραπάνω οφέλη και ακόμα περισσότερα χωρίς να δεσμεύεσαι από συμβόλαια, πληρώνοντας μόνο τη μηνιαία συνδρομή σου.
Μάθε περισσότερα για τις σύγχρονες λύσεις εξοικονόμησης καυσίμου και διαχείρισης στόλου που προσφέρει η Skytrack,διαδικτυακά στη διεύθυνση https://skytrack.org/el/ ή τηλεφωνικά στο 210 2202603 και στο 2310365067.