Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Καλαίσθητος, με καλή εργονομία και εξαιρετικούς χώρους είναι ο εσωτερικός διάκοσμος του νέου Peugeot Expert.

Πέραν αυτού, αν κάποιος δεν επιθυμεί τον –βασικό- αποθηκευτικό χώρο κάτω από τα καθίσματα, μπορεί να εκμεταλλευτεί το εσωτερικό της καμπίνας για την μεταφορά επιπλέον φορτίου.

Στον πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, προαιρετικά μπορεί να επιλεγεί ακόμη και κάμερα οπισθοπορείας με ένδειξη στον κεντρικό καθρέπτη.

Με το προαιρετικό σύστημα «Moduwork», η βάση των καθισμάτων του νέου Expert μπορεί να αναδιπλωθεί διασφαλίζοντας την αύξηση του ωφέλιμου μήκους του χώρου φόρτωσης κατά 1.158 χλστ.

Ποιοτικό και άνετο περιβάλλον εργασίας

Ένα από τα στοιχεία που θα εκτιμήσει άμεσα ο οδηγός του νέου Expert είναι η εξαιρετική θέση οδήγησης που προσφέρει ευρύ περιμετρικό οπτικό πεδίο καθώς και άμεση πρόσβαση σε όλα τα χειριστήρια και τις ενδείξεις που το όχημα παρέχει για τις διάφορες λειτουργίες του.
Παράλληλα, ως πολύ καλοί κρίνονται οι χώροι για τα διάφορα αντικείμενα δεδομένου ότι, αναλόγως της έκδοσης του αμαξώματος, προσφέρονται λύσεις στο εσωτερικό το θυρών, στο ταμπλό, εμπρός από τον συνοδηγό (ψυχώμενο ντουλαπάκι) και κάτω από τη βάση του καθίσματος για τον ένα ή δύο συνοδηγούς (με όγκο έως και 73λτ.!).
Επιπρόσθετα, χάρη στο προαιρετικό σύστημα Moduwork, ο ιδιοκτήτης του οχήματος μπορεί να διασφαλίσει την επέκταση του ωφέλιμου μήκους του χώρου φόρτωσης κατά 1.158 χλστ. 
Πέραν αυτού, στον βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων του Expert για την ελληνική αγορά, στον εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας περιλαμβάνονται στοιχεία όπως: μετωπικοί αερόσακοι οδηγού – συνοδηγού, ζώνες ασφαλείας τριών σημείων σε όλες τις θέσεις με προεντατήρες και περιοριστές φορτίου, προσκέφαλα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, κλιματισμός, ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικοί και θερμαινόμενοι καθρέπτες, ηχοσύστημα με USB – Bluetooth και 4 ηχεία, υπολογιστής ταξιδιού, ρυθμιζόμενο σε ύψος και βάθος τιμόνι, παροχές ρεύματος 12V στην καμπίνα αλλά και τον χώρο φόρτωσης κ.ο.κ. Τέλος, δεν πρέπει να παραλείψουμε πως, στις πιο πρόσφατες δοκιμές ελεγχόμενης πρόσκρουσης του EuroNCAP, το Expert απέσπασε βαθμολογία 5 αστέρων.
 

 

VAN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Peugeot - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ