Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

. Τα φύλλα της πίσω πόρτας ανοίγουν σε μεγάλη γωνία επιτρέποντας την άνετη πρόσβαση στον χώρο φόρτωσης…

… που έχει μήκος από 2.162 – 2.862 χλστ. και μπορεί να υποστηρίξει φορτία με όγκο από 4,6 – 6,1 κ.μ.

Πολλαπλοί κρίκοι για την πρόσδεση του φορτίου έχουν προβλεφθεί σε διάφορα σημεία της καρότσας…

… ενώ μια ισχυρή πλαφονιέρα καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες του επαγγελματία.

5. Το σταθερό διαχωριστικό με τζάμι διασφαλίσει την άμεση επόπτευση του φορτίου από τον οδηγό.

Ανάλογα με την έκδοση, το πλάτος της πλευρικής συρόμενης θύρας κυμαίνεται από τα 745 – 935 χλστ. με το ύψος να διατηρείται στα 1.240 χλστ. περίπου.

Πολλαπλές εκδόσεις για όλες τις χρήσεις

Η γκάμα του νέου Expert περιλαμβάνει πλέον τρεις εκδόσεις ως προς το μήκος του αμαξώματος με δύο μήκη για τον πίσω πρόβολο.
Με το μήκος του αμαξώματος του να μην υπερβαίνει τα 5,3μ., το γαλλικό Van είναι σε θέση να προσφέρει χώρο φόρτωσης με ωφέλιμο μήκος από 2.162 – 2.862 χλστ. που μπορεί να αυξηθεί στα 3.320 – 4.320 χλστ. αναλόγως της έκδοσης με το προαιρετικό σύστημα Moduwork.
Παράλληλα, το μεγάλο πλάτος μεταξύ των θόλων των πίσω τροχών (1.258 χλστ.), το χαμηλό κατώφλι φόρτωσης (613 – 633 χλστ.) αλλά και το μεγάλο πλάτος τόσο της πλευρικής όσο και της πίσω θύρας, διευκολύνουν σημαντικά την πρόσβαση σε αυτόν έως και 3 παλετών ευρωπαϊκών προδιαγραφών!
Πέραν αυτού, με το μεικτό βάρος του οχήματος να μην υπερβαίνει τους 3,1t., το νέο Expert είναι σε θέση να υποστηρίξει με άνεση φορτία άνω του 1,0t. σε όλες τις εκδόσεις του, μια εξαιρετική επίδοση για τα δεδομένα της κατηγορίας του, ενώ η ελκτική του ικανότητα για trailers με φρένα κυμαίνεται από τους 1,8 – 2,5t. αναλόγως της έκδοσης.

 

 

VAN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Peugeot - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ