Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ιδιαίτερα ευέλικτο και με πολύ καλή ποιότητα κύλισης αποδεικνύεται το νέο Expert, ακόμη και σε σημεία του αστικού οδικού δικτύου με πολλαπλές ανωμαλίες του οδοστρώματος.

Ιδιαίτερα ευέλικτο και άμεσο στις αντιδράσεις του

Η νέα έκδοση με μήκος 4,6μ. του Expert σε συνδυασμό με το μικρό μήκος του εμπρός και πίσω προβόλου, το μεγάλο «κόψιμο» του τιμονιού, η σωστή κατανομή των μαζών μεταξύ των δύο αξόνων αλλά και η τροποποιημένη δομή της πίσω ανάρτησης, διασφαλίζουν στο γαλλικό ελαφρύ επαγγελματικό μια εξαιρετική ευελιξία εντός της πόλης με τον κύκλο στροφής να ορίζεται στα 11,3μ.
Πέραν αυτού, οι αναρτήσεις φιλτράρουν αποτελεσματικά την πλειοψηφία των ανωμαλιών του οδοστρώματος ενώ τα φρένα έχουν ένα αρχικό «δάγκωμα» που ξαφνιάζει στην πρώτη επαφή με το όχημα. Σε κάθε περίπτωση είναι ισχυρά και εξοικειώνεται γρήγορα κανείς με αυτό ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν εγείρονται ζητήματα αναφορικά με την ενεργητική ασφάλεια δεδομένου ότι οι τροχοί δεν θα μπλοκάρουν εύκολα, ακόμη και σε βρεγμένο οδόστρωμα, όπως είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε. Το τιμόνι είναι σαφές και «γρήγορο» ενώ στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται λύσεις όπως το ABS με Brake Assist, το ESC με ASR κ.ο.κ.

 

 

VAN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Peugeot - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ