Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η νέα σχεδίαση του εσωτερικού βασίζεται σε πολλαπλές καμπύλες γραμμές ενώ…

… χωρίς να μεταβληθούν οι διαστάσεις της καμπίνας, οι επιβάτες έχουν αυξημένο χώρο για τα γόνατα και το κεφάλι τους.

Η απουσία πλευρικής κολώνας στις εκδόσεις Extended, διευκολύνει την πρόσβαση των επιβατών στις πίσω θέσεις.

Νέα τάξη πραγμάτων» και στο εσωτερικό

Σε αντιστοιχία με την εξωτερική σχεδίαση του ιαπωνικού Pick-Up, πλήρως αναδιαρθρωμένος είναι και ο εσωτερικός διάκοσμος, όπου μάλιστα οι αλλαγές είναι εκτενέστερες.
Συγκεκριμένα, συναντάμε έναν πλήρως τροποποιημένο πίνακα οργάνων, καθώς και νέα κεντρική κονσόλα όπου εδράζεται μια μεγάλη οθόνη αφής για το νέο σύστημα πολυμέσων «Multimedia / Navi AVIC 980BT» της Pioneer. Επιπρόσθετα, οι επιβάτες της πίσω σειράς έχουν αυξημένο χώρο για τα γόνατα και το κεφάλι τους ενώ την ίδια στιγμή, τα καθίσματα φέρουν νέες επενδύσεις από πιο ανθεκτικά υλικά, χωρίς να παραλείπουμε τις επενδύσεις από δέρμα, αναλόγως της έκδοσης, ενώ πιο μαλακές και με περισσότερο αφρώδες υλικό είναι οι επενδύσεις στο κεντρικό υποβραχιόνιο και στο εσωτερικό των πλευρικών θυρών.
Αντίστοιχα, το νέο D-Max έχει να επιδείξει πλέον έως και 8 ηχεία στο εσωτερικό της καμπίνας (2 στις εμπρός θύρες, 2 twitter στο ταμπλό, 2 στις πίσω πόρτες των διπλοκάμπινων εκδόσεων και δύο στην οροφή), μεγιστοποιώντας την ακουστική που απολαμβάνουν οι επιβάτες.
Στον αντίποδα, χάρη στις επεμβάσεις στον χώρο του κινητήρα αλλά και την οροφή του οχήματος, έχουν βελτιώσει δραστικά τα επίπεδα της ηχομόνωσης της καμπίνας (-5db σε σχέση με το προκάτοχο μοντέλο).

 

 

PICK-UP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Isuzu - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ