Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μικρά Vans: Συμβατικά από 227 ευρώ/μήνα & ηλεκτρικά από 347 ευρώ!

46.387 Επισκέψεις στο άρθρο
Μικρά Vans: Συμβατικά από 227 ευρώ/μήνα & ηλεκτρικά από 347 ευρώ!

- 14 μοντέλα συνολικά καθώς και 8 αμιγώς ηλεκτρικές προτάσεις
- Θέλουν προκαταβολή από 4.800 ευρώ για dieselκίνητο & από 9.900 ευρώ για ηλεκτρικό
- Με μίσθωμα από 227 ευρώ/μήνα για ένα συμβατικό και από 280 ευρώ για ηλεκτρικό Van πόλης
- Προσφέρουν μήκος καρότσας έως 3,55m(!) για φορτία βάρους έως και 1 τόνου!

14 μοντέλα συνολικά καθώς και 8 αμιγώς ηλεκτρικές προτάσεις

Με τη διαθεσιμότητα των μοντέλων που προσφέρουν (ακόμη και ως ετοιμοπαράδοτα) οι διάφορες εταιρείες Leasing στην παρούσα φάση, όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν ένα Μικρό Van πόλης, έχουν την πολυτέλεια να επιλέξουν μεταξύ πολλαπλών διαφορετικών προτάσεων από τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, τόσο σε αμιγώς ηλεκτρικές όσο και σε συμβατικές προτάσεις.
 

Θέλουν προκαταβολή από 4.800 ευρώ για πετρελαιοκίνητο & από 9.900 ευρώ για ηλεκτρικό

Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, τα μοντέλα που σας παρουσιάζουμε είναι διαθέσιμα για μακροχρόνια μίσθωση διάρκειας από 48 – 60 μήνες και αναλόγως του μοντέλου, του συστήματος μετάδοσης της κίνησης και της έκδοσης αμαξώματος του, το κόστος του μηνιαίου μισθώματος διαφοροποιείται σημαντικά.
 
Αντίστοιχα, το ύψος της προκαταβολής (με ΦΠΑ*) ξεκινά από τα 4.800 περίπου για κάποιο πετρελαιοκίνητο Μικρό Van και από τα 9.900 ευρώ για κάποια πλήρως ηλεκτρική πρόταση.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Με μίσθωμα από 227 ευρώ/μήνα για ένα συμβατικό και από 280 ευρώ για ηλεκτρικό Van πόλης

Αντίστοιχα, στην παρούσα φάση το π.χ. Citroen Berlingo προσφέρεται με μηνιαίο μίσθωμα από 227 ευρω (πλέον ΦΠΑ*) την ίδια στιγμή που η πιο… προσιτή ηλεκτρική πρόταση στην κατηγορία, είναι το Fiat E-Doblo που για διάρκεια 60 μηνών προσφέρεται ακόμη και με 280 ευρώ/μήνα (πλέον ΦΠΑ*).
 

Προσφέρουν μήκος καρότσας έως 3,55m(!) για φορτία βάρους έως και 1 τόνου!

Οι εκπρόσωποι της κατηγορίας των Μικρών Vans (ή Vanettes αν προτιμάτε), είναι μια ιδανική επιλογή για τις πάσης φύσεως μεταφορές εντός της πόλης, τόσο από αλυσίδες ταχυμεταφορών όσο και από τους ελεύθερους επαγγελματίες και όλων των τύπων τα τεχνικά επαγγέλματα.
 
Με δυνατότητα να υποστηρίξουν φορτία βάρους έως και 1,0t. ή ακόμη και δύο ευρωπαλέτες, δεν υπάρχουν και πολλά που δεν μπορούν να καταφέρουν τα Μικρά Vans.
 
 (*) Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Το 24% του ΦΠΑ προστίθεται στο κόστος των μηνιαίων μισθωμάτων αφού δεν συμψηφίζεται με το ποσό του ΦΠΑ που πληρώνει μια επιχείρηση με βάση αγορές - πωλήσεις της.