Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο πίνακας οργάνων είναι επανασχεδιασμένος ενώ…

… το νέο σύστημα πολυμέσων ενσωματώνει μια οθόνη αφής 6,2 ιντσών.

Αντίστοιχα, σημαντικά βελτιωμένη είναι η ευχρηστία διάφορων συστημάτων όπως ο χειρισμός του συστήματος κλιματισμού και του συστήματος 4κίνησης.

Αναλόγως της έκδοσης, το νέο D-Max εφοδιάζεται με έως και 8 ηχεία, ακόμη και στην οροφή της καμπίνας.

Τα «οφέλη» οδηγού και επιβατών

Ο νέος πίνακας οργάνων του Isuzu D-Max, χάρη στην μεγάλη οθόνη πολλαπλών ενδείξεων προσφέρει πλέον σημαντικά περισσότερες πληροφορίες στον οδηγό για διάφορες λειτουργίες του οχήματος ενώ μεταξύ άλλων ενσωματώνει και την ένδειξη «GSI» που προτρέπει τον οδηγό για την εμπλοκή της βέλτιστης σχέσης στο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.
Το νέο σύστημα πολυμέσων της Pioneer, συνεργάζεται αρμονικά με διάφορες νέες λειτουργίες του οχήματος καθώς μεταξύ άλλων, στην κεντρική οθόνη του προβάλλονται οι ενδείξεις της εργοστασιακής κάμερας οπισθοπορείας.
Αντίστοιχα, οι αλλαγές στη δομή των καθισμάτων, έχει διασφαλίσει αυξημένους χώρους για τους επιβάτες χωρίς ουσιαστικά να έχουν αλλάξει οι διαστάσεις της καμπίνας ενώ καταλήγοντας, δεν πρέπει να παραβλέψουμε τις νέες πρακτικές θύρες USB που έχουν προβλεφθεί στο κάτω μέρος της κεντρικής κονσόλας αλλά και το πίσω μέρος του κεντρικού υποβραχιονίου για τους εμπρός επιβάτες (για την εξυπηρέτηση των επιβατών στην πίσω σειρά καθισμάτων).

 

 

PICK-UP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Isuzu - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ