Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο χώρος για τον οδηγό πληροί τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας που ισχύουν στην ΕΕ ενώ…

… το επίπεδο της εργονομίας και της ποιότητας των υλικών δεν επιδέχονται αρνητικής κριτικής.

O οδηγός στο επίκεντρο

Γνήσιο… τέκνο της Daimler Buses, το Mercedes-Benz Tourismo δεν θα μπορούσε παρά να προσφέρει ένα εξαιρετικό σε εργονομία, άνεση και ασφάλεια, περιβάλλον εργασίας για τον οδηγό του που θα εξοικειωθεί άμεσα με το σχήμα του κόκπιτ καθώς και τα διάφορα χειριστήρια.
Με ευρύ περιμετρικό οπτικό πεδίο και κύκλο στροφής από 17,2μ. (Tourismo K), το εν λόγω μοντέλο διακρίνεται για την ευκολία στον χειρισμό του ενώ, όπως είναι φυσικό, οι αποδοτικοί και υπερσύγχρονοι κινητήρες «BlueEfficiency Power» της Mercedes-Benz, καλύπτουν με άνεση τις προδιαγραφές ρύπων του Κοινοτικού πρωτοκόλλου Euro6.
Τέλος, ο οδηγός θα επωφεληθεί από ένα πληρέστατο πακέτο προηγμένων ηλεκτρονικών συστημάτων που άπτονται του ελέγχου της οδικής συμπεριφοράς του οχήματος κάτω και από τις πιο δύσκολές περιπτώσεις όπως τα συστήματα DBL (Συνεχής περιοριστής πέδησης), ABS, ASR (Σύστημα Αντιολίσθησης των κινητηρίων τροχών), ESP, BA (Υποβοήθηση πέδησης), Σύστημα Ελέγχου Πίεσης των ελαστικών και φυσικά το Advanced Emergency Braking System και το Σύστημα Ελέγχου αλλαγής λωρίδας. 

 

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mercedes-Benz - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ