Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Κόστος αγοράς από 5.500 ευρώ

Η ποιότητα κατασκευής και ο πλούσιος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας, αποτελούν τα βασικότερα γνωρίσματα του εσωτερικού διάκοσμου της Skoda Octavia

Η ποιότητα κατασκευής και ο πλούσιος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας, αποτελούν τα βασικότερα γνωρίσματα του εσωτερικού διάκοσμου της Skoda Octavia

To μεταχειρισμένο του μήνα: Skoda Octavia 4 του 2005

Ο αξιόπιστος συνεργάτης
H Skoda Octavia Tour του 2005 αποτελεί μια από τις ιδανικότερες επιλογές για την κατηγορία των Taxi χάρη στην υποδειγματική αξιοπιστία του, τους κορυφαίους χώρου στο εσωτερικό για επιβάτες και αποσκευές καθώς και τον ολιγαρκή σε καύσιμο πετρελαιοκινητήρα των 90 ίππων.

Η εταιρεία Skoda έχει καταφέρει να κυριαρχήσει κατά τη διάρκεια της τελευταίας 10ετίας στην ελληνική αγορά των ΤΑΧΙ χάρη σε μοντέλα όπως η μεταχειρισμένη Octavia του 2005 που παρουσιάζουμε. Με ελκυστική σχεδίαση αμαξώματος και έναν ποιοτικά κατασκευασμένο εσωτερικό διάκοσμο που –εκτός των άλλων- διακρίνεται και για τον πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, είναι σε θέση να αποτελέσει τον ακούραστο… συνεργάτη σας για πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα τόσο εντός όσο και εκτός της πόλης.

Αποδοτικός πετρ/κινητήρας 90 ps
Το μοντέλο της Skoda Octavia του 2005 που παρουσιάζουμε, εφοδιάζεται με τον γνωστό πετρελαιοκινητήρα των 1.896 κ.εκ. που αποδίδει ισχύ 90 ίππων από τις 4.000 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 210 Nm από τις 1.900 σ.α.λ. αντίστοιχα.
Ένα από τα βασικά του πλεονεκτήματα είναι η περιορισμένη κατανάλωση καυσίμου που, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, ορίζεται στα 5,0λτ./100χλμ. για μεικτό κύκλο κίνησης και σε συνδυασμό με τη δεξαμενή καυσίμου των 55λτ., διασφαλίζει μια ιδιαίτερα μεγάλη αυτονομία.

Σχεδίαση - Εσωτερικό: Κομψό και προπάντων άνετο
Ένα από τα βασικότερα προτερήματα της Skoda Octavia ήταν ανέκαθεν η πολύ καλή ποιότητα των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί στο εσωτερικό, καθώς και η συναρμολόγηση τους.
Το μοντέλο του 2005 δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση σε αυτόν τον τομέα ωστόσο, το όχημα που σας παρουσιάζουμε έχει να επιδείξει επιπλέον και ένα πληρέστατο επίπεδο εξοπλισμού που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ηλεκτρονικά συστήματα όπως το ABS και ESP, το ράδιο-CD, οι υποδοχές isofix στα πίσω καθίσματα και φυσικά, το ποιοτικό δερμάτινο σαλόνι.
Ωστόσο, όπως προαναφέραμε και στο εισαγωγικό, το «δυνατό χαρτί» της Skoda Octavia ήταν ανέκαθεν οι μεγάλοι χώροι για τους επιβάτες και τις αποσκευές του. Παρά το –σχετικά- περιορισμένο μήκος του αμαξώματος (4.507 χλστ.), ο εκπρόσωπος της Τσέχικης εταιρείας προσφέρει άνετους χώρους για το κεφάλι και τα πόδια των πίσω επιβατών την ίδια στιγμή που, ο χώρος φόρτωσης έχει ωφέλιμη χωρητικότητα 560 λτ., μια εξαιρετική επίδοση για τα δεδομένα της κατηγορίας. Στην περίπτωση δε που η πλάτη των πίσω καθισμάτων αναδιπλωθεί, ο ωφέλιμος όγκος για τις αποσκευές υπερβαίνει τα 1,35κ.μ. 

 

TAXI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ