Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Γνωρίστε – Συγκρίνετε – Ζητείστε – Επωφεληθείτε!

Η επιλογή των κατάλληλων αξεσουάρ και προϊόντων (αναλώσιμων κ.ά.) που απαιτούνται για την εύρυθμη λειτουργία του οχήματος μας, επιβάλλεται να είναι μια συνεχής ενασχόληση, ιδιαίτερα για τους κατόχους επαγγελματικών «εργαλείων».
Έχοντας γνώση των προδιαγραφών και των απαιτήσεων του οχήματος σας, μπορείτε να απευθυνθείτε στην ελεύθερη αγορά του κλάδου των after-market προϊόντων προκειμένου να βρείτε τις πιο δελεαστικές επιλογές τόσο σε θέματα ποιότητας όσο και τιμής.
Στις σελίδες που ακολουθούν, σε μια προσπάθεια να σας διευκολύνουμε να επιλέξετε μέσα στην υπέρ-πληθώρα και υπέρ-προσφορά προϊόντων, των οποίων δεν είναι εύκολο κανείς να γνωρίζει την προέλευση και την αξιοπιστία τους, συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε μια ευρεία γκάμα από επιλογές σε διάφορες κατηγορίες και τομείς όπως τα ελαστικά, τα λιπαντικά, οι μπαταρίες, τα χημικά, τα ανταλλακτικά και τα λοιπά αναλώσιμα, τόσο μεταχειρισμένα όσο και νέα, προκειμένου να σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να γνωρίσετε, να συγκρίνετε, να ενημερωθείτε και φυσικά να επωφεληθείτε από τις προσφορές και τις επιλογές που σας παρέχει στην παρούσα φάση η αγορά!

Superwax 9
Το Farecla G3 Resin Superwax παρέχει ένα ανθεκτικό σύστημα προστασίας. Η σύστασή του κάνει την εφαρμογή γρήγορη και εύκολη ακόμη και σε άμεσο ηλιακό φως. Εφαρμόζεται με το μαύρο ανάγλυφο σφουγγάρι.
www.p-chem.gr

Avanza AV9/AV4
- Μεγάλη διάρκεια ζωής
- Ενισχυμένοι ώμοι, με αντοχή στη φθορά από πεζοδρόμια
- Αξιοπιστία
- Εξαιρετική ικανότητα στη μεταφορά φορτίων με μεγάλο βάρος
- Εξαιρετικές επιδόσεις σε βρεγμένο έδαφος
www.avon.gr

Winner Premium
Ερμητικά κλειστή μπαταρία ασβεστίου, με ανώτερη τεχνολογία παγκόσμιας κλάσης με μηδενικές ανάγκες συντήρησης.
www.e-kiriazis.gr

Antifreeze
Κορυφαίας τεχνολογίας αντιπαγωτικό υγρό με βάση την αιθυνογλυκόλη.
www.sks.gr

Καθαριστικό εσωτερικού χώρου 500ml
Καθαριστικό εσωτερικού χώρου ιδανικό για ταπετσαρίες, υφασμάτινες ή βελούδινες. Εισχωρεί και καθαρίζει βαθιά τις ίνες και φρεσκάρει τα χρώματα. Καθαρίζει όλες τις πλαστικές επιφάνειες Αρωματίζει ελαφρά την καμπίνα.
www.sonax.gr

SONAX Λιπαντικό & αντιδιαβρωτικό σπρέι SX90 400ml
Λιπαντικό αντιδιαβρωτικό για όλες τις χρήσεις. Διαλυτικό σκουριάς-Λιπαντικό-καθαριστικό-προστατευτικό από τη διάβρωση - σπρέι επαφής- Διεισδυτικό λάδι - Αφαιρεί ρετσίνια-- Λιπαντικό αλυσίδας.
Απωθεί την υγρασία - δεν επηρεάζει τα πλαστικά - δεν δημιουργεί ρητίνη- δεν περιέχει σιλικόνη.
Με ειδική κεφαλή για την ευκολία ψεκασμού σε ευρεία η πολύ συγκεκριμένο σημείο. Ψεκάζει και ανάποδα.
www.sonax.gr

QUARTZ INEO ECS 5W30
Τεχνολογία Οικονομίας Καυσίμου, εγκεκριμένη με την πιο σύγχρονη προδιαγραφή του Ομίλου PSA. Ικανοποιεί τις τεχνικές απαιτήσεις της TOYOTA.
www.total.gr

Γράσο Λιθίου EP2/3
Το Γράσο Λιθίου EP είναι υψηλής απόδοσης γράσο βάσεως λιθίου υψηλών πιέσεων με εξαιρετικές ικανότητες λίπανσης.
www.sks.gr

Λάδι κινητήρα Mercedes-Benz
Η ιδιαίτερη ποιότητα του λαδιού κινητήρα Mercedes – Benz, χαρίζει ξεκάθαρο αποτέλεσμα όσον αφορά στην οικονομική οδήγηση. Το λάδι αυτό αποτρέπει την τριβή, έχει πολύ δραστικά πρόσθετα, τα οποία παρατείνουν την διάρκεια χρήσης του και προσφέρει υψηλή και σταθερή απόδοση. Το γνήσιο λάδι κινητήρα Mercedes Benz προσφέρει και περιβαλλοντικά οφέλη.
www.mercedes-benz.gr

Continental Conti CityPlus HA3 M+S
Το ελαστικό των χειρισμών στην πόλη και έξω από αυτήν
Μέγιστη απόδοση χειρισμών
- Εξαίρετη χιλιομετρική απόδοση
- Βέλτιστο σε άνεση και δυνατότητα ανακατασκευής
- Εξαίρετη απόδοση σε βρεγμένο δρόμο
- Tοποθέτηση σε όλους τους άξονες
www.continental-tires.gr

Μπαταρίες Yuasa
Οι μπαταρίες Yuasa έχουν σχεδιαστεί χρησιμοποιώντας τις πιο προηγμένες διαδικασίες κατασκευής ώστε να προσφέρουν στον καταναλωτή απαράμιλλη ισχύ, κορυφαία αξιοπιστία και βέλτιστη απόδοση. Η Yuasa χρησιμοποίησε την πολύχρονη εμπειρία της στο Aftermarket για να δημιουργήσει μπαταρίες που μπορούν να ανταπεξέλθουν ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.
www.e-kiriazis.gr

MLS Destinator Talk&Drive W500 + EU
Του μιλάς, σε ακούει, σε οδηγεί! Υποδεχτείτε το νέο MLS Destinator Talk&Drive W500 + EU και απλά μιλήστε του. Πείτε του που θέλετε να πάτε και αυτό θα σας οδηγήσει στον προορισμό σας με τις πιο σαφής και κατανοητές οδηγίες. Το νέο MLS Destinator Talk&Drive W500 + EU διαθέτει οθόνη αφής 5ΆΆ υψηλής ευκρίνειας, υψηλής αισθητικής γραφικά, φωνητική & οπτική προειδοποίηση για τις κάμερες ταχύτητας, τα πλέον ενημερωμένα και υψηλής ποιότητας γεωγραφικά δεδομένα για την Ελλάδα, την Κύπρο & την Ευρώπη γρήγορη & εύκολη αναζήτηση των 3.970.000 σημείων ενδιαφέροντος μέσω των ονομάτων τους, αλλά και όλες τις γνωστές multimedia εφαρμογές. 5.0"
Βγαίνει σε 2 version:
MLS Destinator Talk&Drive W500 GR+CY
MLS Destinator Talk&Drive W500 GR+CY+EU
www.mls.gr

ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ POLYTRON
- Tα λιπαντικά κινητήρων POLYTRON είναι κατασκευασμένα αποκλειστικά από αποκηρωμένα / υδρογονοπυρολυμένα ορυκτά λιπαντικά (Group II) τα οποία είναι εφάμιλλα των συνθετικών στις μετρήσεις δοκιμών.
www.polytron.gr

Rheinol Favorit LSAP 10W40
- Υψηλής απόδοσης ημισυνθετικό λιπαντικό
- Παρέχει προστασία κατά των φθορών
- Μείωση των τριβών στους κινητήρες νέας τεχνολογίας EURO V.
- ACEA E6/E7/E9-08, MB 228.51
- API CI-4
www.top-system.gr

Προϊόντα περιποίησης
Νέα σειρά προϊόντων περιποίησης από την Autoglym.
- ¶ψογο αποτέλεσμα
- Διάρκεια
- Ασφάλεια
www.ketselidis.gr

LIQUI-MOLY TOP TEC TRUCK 10W-40
- Συνθετικής τεχνολογίας λιπαντικό
- Κατάλληλο για κινητήρες Euro IV&V
- ACEA:E4-99 Issue 3E6-04E7-04
www.liqui-moly.com

Farecla G3 Body Prep Clay Mitt
Τέλος στις άχνες βαφής, τους περιβαλλοντικούς και βιομηχανικούς ρίπους από την επιφάνεια του αυτοκινήτου σας . Η συνδυασμένη χρήση, του γαντιού Clay Mitt και του σπρέι Detailer, δίνει μια πεντακάθαρη και ταυτόχρονα κερωμένη λαμπερή επιφάνεια.
www.p-chem.gr

Odyssey
Μπαταρία που ενισχύει τον κύκλο λειτουργίας και, παράλληλα, παρέχει εξαιρετικά υψηλή ισχύ εκκίνησης
www.e-kiriazis.gr

Tyre Shine Γυαλιστικό Ελαστικών
Ιδανικό προϊόν για το γυάλισμα και τη συντήρηση των ελαστικών του αυτοκινήτου. Αποτρέπει τα σκασίματα και επαναφέρει το αρχικό χρώμα των ελαστικών δίνοντάς τους μοναδική λάμψη, χωρίς να επηρεάζει το χρώμα μεταλλικών επιφανειών (ζάντες, τάσια, αμάξωμα).
www.ucare.gr

Farecla G3 Scratch Remover Paste
Το G3. Scratch Remover είναι αφαιρεί μόνιμα και αποτελεσματικά εκδορές και γρατσουνιές από την επιφάνεια βαφής του αυτοκίνητου. Ιδανικό για ανανέωση (ξεθόλωμα) της επιφάνειας των φαναριών του αυτοκίνητου.
www.p-chem.gr


 

TAXI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ