Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Πρόσφατα η εταιρεία παρουσίασε ένα νέο Pick-Up με την ονομασία «Oroch» που βασίζεται στο Duster της θυγατρικής Dacia.

Ηγετική θέση στην αγορά επαγγελματικών της ΕΕ

Ο Όμιλος Renault κατέχει την 1η θέση στις πωλήσεις ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων στην ΕΕ κατά τη διάρκεια των τελευταίων 17(!) ετών ενώ, ισχυρή είναι και η παρουσία του στις αγορές της Ν. Αμερικής και της Αφρικής. Σύμφωνα μάλιστα με τον επικεφαλής του τομέα των επαγγελματικών οχημάτων της εταιρείας, κ. Ashwani Gupta, στόχος της εταιρείας είναι «… η περαιτέρω ανάπτυξη σε διεθνές επίπεδο αλλά και η ικανοποίηση των προσδοκιών των αγοραστών ελαφρών επαγγελματικών, χάρη σε μια νέα σειρά προϊόντων, τις νέες υπηρεσίες και την αναβαθμισμένη εμπειρία που μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας».
Επιγραμματικά, αξίζει να αναφέρουμε πως η Renault προσφέρει ελαφρά επαγγελματικά οχήματα σε 112 χώρες και διατηρεί την 1η θέση στις πωλήσεις στη ΕΕ από το 1998, τη 1η θέση στις πωλήσεις στην Β. Αφρική από το 2010 ενώ πλασάρεται στις 3 πρώτες θέσεις των πωλήσεις στη Ν. Αμερική από το 2008.
Παράλληλα, είναι ο 1ος κατασκευαστής που διέθεσε στην αγορά ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο ελαφρύ επαγγελματικά ενώ πλέον, το Kangoo Z.E. (Zero Emissions) διατίθεται σε 45 χώρες.
Τέλος, πέραν της ιδιαίτερα ευρείας γκάμας εκδόσεων των οχημάτων της (Clio Pro+, Kangoo Pro+, Trafic και Master), η Renault συνεργάζεται με ένα δίκτυο 360 εξουσιοδοτημένων μετασκευαστών σε 27 χώρες για την προσαρμογή των οχημάτων της στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη. 

 

PICK-UP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Renault - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ