Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

H Renault αναμένεται να λανσάρει και στην ελληνική αγορά ένα νέο πακέτο υπηρεσιών για τον αγοραστή – χρήστη ενός επαγγελματικού οχήματος.

H Renault αναμένεται να λανσάρει και στην ελληνική αγορά ένα νέο πακέτο υπηρεσιών για τον αγοραστή – χρήστη ενός επαγγελματικού οχήματος.

Μέσω Renault Pro+, οι πελάτες της εταιρίας θα μπορούν να ενημερωθούν για όλα όσα τους ενδιαφέρουν τόσο πριν την αγορά του «συνεργάτη» τους όσο και σε όλα τα ζητήματα που αφορούν στη χρήση και του συντήρηση του.

Renault PRO+: Προϊόντα και υπηρεσίες αποκλειστικά για επαγγελματίες

Με το εξειδικευμένο πακέτο υπηρεσιών «Renault PRO+», που θα είναι διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά από τις αρχές του νέου έτους, η γαλλική εταιρεία εγκαινιάζει μια νέα γκάμα υπηρεσιών πριν και μετά την πώληση, αφιερωμένων στους αγοραστές και χρήστες ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων μέσω του έμπειρου και πλήρως εξειδικευμένου δικτύου συνεργατών της.
Από το στάδιο της επιλογής του κατάλληλου «εργαλείου» σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία όσο και καθΆ όλη τη διάρκεια χρήσης του οχήματος, οι κάτοχοι ενός επαγγελματικού Renault θα απολαμβάνουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, με το ελάχιστο δυνατό κόστος.
Χωρίς φυσικά να έχουν καθοριστεί ακόμη στο σύνολο τους οι σχετικές υπηρεσίες που θα είναι διαθέσιμες και στην ελληνική αγορά, μέσω του «Renault PRO+», ο ιδιοκτήτης ενός επαγγελματικού οχήματος θα μπορεί, π.χ. να ενημερώνεται μέσω διαδικτύου για την προσεχή συντήρηση του οχήματος, να ενημερωθεί σχετικά με τα μοντέλα και τις λύσεις (μετασκευές) που καλύπτουν απόλυτα τις απαιτήσεις της χρήσης για την οποία το προορίζει κ.ο.κ.

 

PICK-UP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Renault - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ