Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες και συγκεκριμένα… νούμερα, αναφορικά με τις μεταφορικές δυνατότητες του νέου Renault Pick-Up.

Κοινό πλαίσιο και μηχανικά μέρη με το νέο Nissan Navara

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, το νέο Pick-Up της Renault θα διαθέτει πολλά κοινά μηχανικά μέρη με τη νέα γενιά του Nissan Navara που αναμένεται στις αρχές του νέου έτους και στην ελληνική αγορά.
Χαρακτηριστικό δείγμα των νέων τεχνικών χαρακτηριστικών του είναι η απουσία σουστών στις διπλοκάμπινες εκδόσεις, όπως είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε και από το Double Cab πρωτότυπο που μας παρουσιάστηκε.
Η διατήρηση του απόβαρου του οχήματος σε χαμηλά επίπεδα και η διασφάλιση ενός, όσο το δυνατόν μεγαλύτερου ωφέλιμου χώρου φόρτωσης, αποτελούν πρωταρχικής σημασίας στοιχεία για τη Renault, χωρίς φυσικά να υπάρχουν παραχωρήσεις αναφορικά με το επίπεδο της άνεσης και των χώρων που απολαμβάνουν οι επιβάτες στο εσωτερικό της καμπίνας των επιβατών.
Σε ότι αφορά στα μηχανικά του μέρη, οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πως θα εφοδιάζεται με τον twin-turbo, 4κύλινδρο πετρελαιοκινητήρα που χρησιμοποιείται και από τη νέα γενιά του Renault Master. Ο εν λόγω κινητήρας αποδίδει ισχύ 135 ή 165 ίππων και μέγιστη ροπή 340 ή 360 Nm, είναι τοποθετημένος κατά τον διαμήκη άξονα του οχήματος και πέραν του ιδιαίτερα μικρού βάρους του (με σαφή οφέλη στο χαμηλό απόβαρο του οχήματος, διακρίνεται και για την άμεση απόκριση στις εντολές του οδηγού καθώς και την χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.
Τέλος, αναφορικά με τον χώρο φόρτωσης του, το πρωτότυπο Alaskan Pick-Up της Renault εφοδιάζονταν μεταξύ άλλων με αρκετά μοναδικά χαρακτηριστικά όπως οι τρεις διαμήκεις προεξοχές στον χώρο φόρτωσης για την ασφαλή πρόσδεση πολλαπλών τύπων φορτίου καθώς και τους –κλειστούς- αποθηκευτικούς χώρους στα τοιχώματα. 

 

PICK-UP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Renault - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ