Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία για ακόμη μια χρονιά η 4η διοργάνωση του TAXI SHOW 2016 με την υποστήριξη του Σ.Α.Τ.Α. και της Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α.

Ολοκληρώθηκε το TAXI SHOW 2016

3.637 Επισκέψεις στο άρθρο (25/11/2016)

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε για ακόμη μια φορά η διοργάνωση του «TAXI SHOW 2016», η 4η Έκθεση Ειδικών Μεταφορών και Νέων Τεχνολογιών, που πραγματοποιήθηκε από 19 – 20 Νοεμβρίου.

Σημαντική επιτυχία είχε για μια ακόμη χρονιά η 4η Έκθεση Ειδικών Μεταφορών & Νέων Τεχνολογιών, «TAXI SHOW 2016», που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 19 – 20 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.
Τα ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα των περισσότερων από 50 εκθετών, επισκέφθηκαν περίπου 4.000 επισκέπτες.
Οι επαγγελματίες του κλάδου των Taxi και των ειδικών μεταφορών, είχαν την ευκαιρία να έρθουν κοντά σε επιχειρήσεις που παρέχουν τα κατάλληλα εργαλεία και μέσα για την βελτίωση, τον εκσυγχρονισμό και την αύξηση του μεταφορικού έργου του κλάδου.
Το 4ο TAXI SHOW 2016 επισκέφθηκαν επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα, στελέχη ενώσεων και εταιρειών Ραδιοταξί, αυτοκινητιστές και επαγγελματίες του ευρύτερου κλάδου, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις τελευταίες εξελίξεις, τα νέα προϊόντα της αγοράς και αντάλλαξαν απόψεις με τους εκθέτες.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε την σημαντική στήριξη και συμμετοχή του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (Σ.Α.Τ.Α.) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί (Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α.) στην 4η TAXI SHOW 2016 ενώ όλοι οι εμπλεκόμενοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη -5η- διοργάνωση που έχει προγραμματιστεί για το 2018.